FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - PETROLUL

EXCLUSIV // VIDEO Declarația serii înainte de Hermannstadt - Petrolul: „Am trăit să țin cu FCSB, diseară!”. Motivare pentru echipa lui Gigi Becali

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2024 17:50 / Actualizat duminica, 11 februarie 2024 18:02

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, speră ca ploieștenii să dea lovitura la Sibiu, iar apoi FCSB să învingă Sepsi și să ajute „găzarii” în tentativa de a atinge play-off-ul la finalul sezonului regulat.

Hermannstadt - Petrolul este primul meci de campionat al zilei de duminică, partidă ce se joacă la Sibiu de la ora 18:15. Ambele grupări țintesc play-off-ul, încearcă să treacă peste diverse probleme financiare pentru a atinge top 6 la finalul sezonului regulat.

X-Factor clasic » Hermannstadt și Petrolul s-au anihilat reciproc, „găzarii” au atins o bornă specială: 9 remize albe în actuala ediție!
HERMANNSTADT - PETROLUL PLOIEȘTI
X-Factor clasic » Hermannstadt și Petrolul s-au anihilat reciproc, „găzarii” au atins o bornă specială: 9 remize albe în actuala ediție!

4puncte a bifat Hermannstadt în 2024, victorie cu Botoșaniul și remiză cu Voluntariul, eșec cu U Cluj

VIDEO. Claudiu Tudor vrea a doua victorie din 2024, după cea cu Dinamo, de acasă

Președintele „găzarilor”, Claudiu Tudor, se așteaptă ca Petrolul să bifeze a doua victorie din 2024, după cea din runda inaugurală, cu Dinamo (1-0).

„Știm că e o deplasare grea, se câștigă greu la Sibiu, dar am încredere că putem câștiga. Intervine și șansa, și dacă Dumnezeu va fi cu noi astăzi!”, a reacționat oficialul prahovenilor într-un interviu acordat GSP.ro.

Am o relație deosebită cu Marius Măldărășanu, ne respectăm, n-avem ce să ne demonstrăm unii altora. Special ar fi să câștigăm, să prindem locul 6, să rămânem acolo, cu ”ajutorul” Stelei în meciul cu Sepsi
Claudiu Tudor, președinte Petrolul

VIDEO. Claudiu Tudor dă sfaturi celor de la FCSB: „Ar fi o greșeală să se considere campioană”

Petrolul așteaptă să se finalizeze discuțiile cu oamenii de afaceri din Turcia, încă va mai trece ceva vreme până când va fi un deznodământ.

„Atingerea play-off-ului nu ar fi precum câștigarea campionatului, dar ar fi un mic trofeu. Adică un start al acestei echipe pentru ceea ce va urma în anii următori”, a mai spus Claudiu Tudor.

Petrolistul speră ca la al doilea meci al zilei de duminică, FCSB să învingă Sepsi. Și să ajute, indirect, echipa „lupilor”.

„FCSB? Ar fi o greșeală să se considere deja campioni. Ar fi o greșeală să se culce pe ureche! Nu cred că vor face așa, sper să bată diseară, iar noi să batem la Sibiu. (râde) Vrem să profităm de victoria lor. Am trăit să țin cu Steaua diseară cu Sepsi!

Cred că toți ploieștenii își doresc ca FCSB să câștige cu Sepsi, bine, la fel și clujenii (n.red U), și sibienii”, a mai spus Tudor.

4puncte a adunat Petrolul în 2024, victorie cu Dinamo și remiză cu Oțelul, apoi eșec cu CFR Cluj

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Vedetele Rapidului s-au distrat în Gruia » Cum i-a surprins reporterul GSP în Gruia după victoria cu CFR Cluj: „Petrescu mai lipsea!”

Rapid mai face un transfer! Șucu plătește o sumă impresionantă pentru un tânăr din Superligă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  11 Februarie 2024, 19:38

Am crezut ca-i Vivi Rachita !? ;))) Asta de la Petrolu' stim ca-i RadioErevanist de mic :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează