FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

EXCLUSIV // VIDEO A explicat care este stadiul negocierilor cu turcii pentru preluarea Petrolului: „Am făcut din ceva bici!” + Ce sumă e necesară pentru a te lupta cu Gigi Becali și Dan Șucu

Claudiu Tudor, președinte Petrolul. Foto: Imago Images
Claudiu Tudor, președinte Petrolul. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2024 18:12 / Actualizat duminica, 11 februarie 2024 18:54

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a explicat suporterilor ploieșteni care este situații cu oamenii de afaceri din Turcia care și-au manifestat interesul de a prelua gruparea și de a investi.

Petrolul a intrat pe „radarul" unor oameni de afaceri din Turcia, în frunte cu Serhan Cetinsaya, dar situația va mai dura până se va ajunge la un deznodământ.

Pe finalul cantonamentului din Antalya, a apărut informația vizavi de interesul pe care un grup de investitori turci l-a manifestat pentru a se alătura celor de la Petrolul Ploiești, în vederea susținerii financiare a grupării prahovene. Aceasta după ce turcii au fost interesați și de U Cluj!

Declarația serii înainte de Hermannstadt - Petrolul: „Am trăit să țin cu FCSB, diseară!”. Motivare pentru echipa lui Gigi Becali
HERMANNSTADT - PETROLUL
Declarația serii înainte de Hermannstadt - Petrolul: „Am trăit să țin cu FCSB, diseară!”. Motivare pentru echipa lui Gigi Becali

4puncte a bifat Petrolul în 2024, victorie cu Dinamo și remiză cu Oțelul, ultima etapă aducând eșecul cu CFR Cluj

VIDEO. Claudiu Tudor, despre situația negocierilor cu turcii: „Posibilitatea există, dar nu e ceva ce s-ar putea întâmpla mâine”

„Este o globalizare la nivelul acesta. Suntem deschiși pentru orice ar aduce un plus clubului. Se spun multe neadevăruri, e greu să răspunzi la toate... Suntem deschiși, posibilitatea există, dar nu este ceva ce s-ar putea întâmpla mâine, cu siguranță!

Sperăm și ne-am bucura să se realizeze pe viitor. Indiferent că se va realiza sau nu, avem un proiect bun cu autoritățile. Această echipă, ca și Iașiul, Aradul, Voluntariul, Clujul și altele, are nevoie de sprijinul orașului, fiindcă este echipa urbei. Mai ales că suntem în an centenar. Petrolul este a Ploieștiului, a Prahovei”, a explicat Claudiu Tudor într-un interviu acordat GSP.ro înaintea partidei de la Sibiu.

Claudiu Tudor spune cât ar trebui investit pentru ca Petrolul să se bată cu FCSB și cu Rapid: „E nevoie de milioane bune”

Conducătorul prahovenilor este de părere că discuțiile cu oamenii de afaceri din Turcia ar putea avea un deznodământ fericit, în sensul ca aceștia să vină să investească la Petrolul.

„Adevăr este în toată această discuție. Am participat la convorbiri. Cu siguranță, în viitorul apropiat vom putea spune clar dacă se va materializa.

În fotbal, care este un sac fără fund, nu există limită financiară. Dacă cineva vine să investească și vrea să se bată cu Gigi Becali și cu Dan Șucu, are nevoie de milioane bune. Noi cred că reușim la Petrolul, în acest moment, să facem din ceva bici! Suntem mândri că această echipă există, în primul rând”, a mai spus Claudiu Tudor.

Citește și alte știri:

EXCLUSIV N-a stat prea mult pe tușă » Românul a plecat în Bulgaria să-i ia campionatul lui Ludogorets!

EXCLUSIV Elevul lui Cristiano Bergodi taie din entuziasmul general al rapidiștilor: „Să nu uităm asta” » Ce l-a impresionat în Gruia

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  12 Februarie 2024, 08:10

Mai clar de atat chiar ca nu putea spune cat trebuie investit:"milioane bune". E de revista Urzica :"Claudiu Tudor spune cat trebuie investit". Bine ati revenit Soimi ai patriei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează