FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Un nume mare din istoria lui Dinamo e încântat de noua vedetă de la FCSB înainte de derby: „E peste ceea ce juca Man la început”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 07:01 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 09:39

Claudiu Vaișcovici, fotbalist emblematic din istoria lui Dinamo, a vorbit despre rivala roș-albastră și l-a lăudat pe mijlocașul Octavian Popescu (18 ani), noua vedetă de la FCSB.

Fostul atacant crede că Octavian Popescu are un viitor strălucit, dacă nu va fi afectat de criticile lui Gigi Becali, fiind de părere că joacă mai bine decât Dennis Man, în momentul în care acesta a venit la FCSB.

„E un sportiv care are calități excelente. E un copil care, dacă e bine îndrumat și bine susținut, reușește. Că știți cum e la FCSB. Dacă nu îi place patronului de tine începe să dea în tine. Poate să clacheze psihic copilul.

Cred că el trebuie ajutat, încurajat la început. Dar se vede că știe, se vede că e peste ceea ce juca Man la început, cănd l-a dus de la Arad. Octavian Popescu poate să crească cu sfaturi bune. Poate fi vândut pe o sumă și mai mare”, a declarat Vaișcovici, potrivit digisport.ro.

Peste Adi Ilie, Mutu și Ilie Dumitrescu! Puștiul Octavian Popescu are istoria la picioare, la primul lui sezon în Liga 1

Gigi Becali: „Nimeni nu poate să-l cumpere acum pe Octavian Popescu!”

Gigi Becali, patronul FCSB, se ține tare și afirmă că Popescu este de neprețuit în acest moment. „La ora asta, nu poate nimeni să-l cumpere pe Octavian Popescu. Oricum, eu fără un procent de 20-25% nu-l dau. În plus, prețul lui de acum este de 20 - 25 de milioane. Știu ce zic. Lumea nu m-a crezut nici când am vorbit despre Man. De aceea, e mai bine să-mi văd eu de ale mele. S-ar putea să nu-l dau deloc. O să vedem”, a declarat Becali pentru sursa citată.

Octavian Popescu, cel mai tânăr marcator al sezonului din Liga 1

Octavian Popescu a stabilit scorul final în FCSB - Poli Iași, 3-1, și a devenit cel mai tânăr marcator din acest sezon de Liga 1! Mijlocașul confirmă meci de meci la FCSB. Runda trecută a oferit o pasă decisivă și a reușit primul gol, cu un șut bine plasat, după ce l-a evitat elegant pe Sorin Bușu.

VIDEO Ciprian Marica: „Rămâne un derby: FCSB este continuatoarea Stelei!

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB, pusă în gardă înainte de derby: „Dinamo a mai reușit asta”

DDB, acuzații puternice înaintea derby-ului cu FCSB! De ce fanii-acționari vor neapărat control antidoping

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1948forever
1948forever  •  03 Februarie 2021, 10:40
Postat de salatini. pe 03 Februarie 2021, 09:52

Dupa voi, claudiu e in extaz si dupa gigi si me me e e. Mai tăiati-le *** ca nu putem avea in romania doar o *** blatista ca fcsb, favorita de serviciu a presei ticalosite si servile! Asta nu mai e tara si asta nu mai e fotbal!

dar o zi fara doar pomana bucuresti si grupul *** ddb putem avea?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

salatini.
salatini.  •  03 Februarie 2021, 09:52

Dupa voi, claudiu e in extaz si dupa gigi si me me e e. Mai tăiati-le *** ca nu putem avea in romania doar o *** blatista ca fcsb, favorita de serviciu a presei ticalosite si servile! Asta nu mai e tara si asta nu mai e fotbal!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează