FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - DINAMO 1-0

video Oficialii Academicii dezvăluie cum au fost motivați jucătorii pentru meciul cu Dinamo: „Azi au avut primă substanțială”

Clinceni - Dinamo 1-0 +27   FOTO
Clinceni - Dinamo 1-0

Articol de , - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 23:20 / Actualizat sambata, 04 decembrie 2021 00:09

Academica Clinceni a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, în etapa cu numărul 18 din Liga 1. La finalul partidei, Sabin Ilie, team managerul ilfovenilor, a vorbit după prima victorie a echipei sale în acest sezon de Liga 1.

  • Academica Clinceni a obținut prima victorie a sezonului, chiar după despărțirea de Chirilă.
  • Dinamo, penultima în Liga 1, mai are doar două puncte avans față de „lanterna roșie”.
  • „Câinii” nu au mai câștigat de o jumătate de campionat, adică de la meciul din tur cu Academica, 3-1 pe 2 august.

„I-am motivat înainte de meci, i-am lăsat să joace ce vor ei și au făcut-o de plăcere. Le-am zis că fotbalul e un joc, nu se întâmplă nimic dacă pierdem. Noi am făcut ce ne-am propus azi, cu armele noastre. Nu pot schimba tot într-o zi sau două. Eu sunt fericit că au înțeles repede ce trebuie să joace”, a declarat Sabin Ilie.

Oficialul ilfovenilor a vorbit și despre situația actuală a Academicii și dezvăluie că s-au mai rezolvat din problemele financiare și că se negociază pentru un nou antrenor.

„Prietenul meu investitor m-a chemat, am venit să-i ajut cu ce pot eu. Deocamdată problemele financiare s-au rezolvat, azi au avut o primă substanțială. 

Suntem în discuții cu mai mulți antrenori. Orice antrenor ar fi venit azi sau ieri, nu putea schimba nimic”, a precizat oficialul ilfovean.

Am ținut un discurs motivațional înaintea meciului, mai mult decât să le dau indicații. Am avut multă șansă, dar șansa a ținut cu noi, cei care n-am mai avut șansă în ultima vreme. A fost ceva inedit pentru mine, jucătorii s-au bucurat pentru mine în vestiar. Am luat o presiune de pe umerii jucătorilor. Ați văzut ce simplu este fotbalul? O fază fixă, cap, gol și la revedere!

Le-am zis jucătorilor că plecăm de la zero, a fost un moment zero. Dacă am fi pierdut, ajungeam într-o situație critică. Probabil vor mai urma și alte victorii, să vedem ce se va întâmpla în iarnă. Sperăm să se declanșeze ceva cu noul acționariat, a intrat deja o primă

- John Ene, antrenorul ilfovenilor azi

Mă bucur că în sfârșit am făcut și noi un meci fără gol primit. Prima victorie, vine târziu. Felicit jucătorii pentru atitudine. Nu prea s-a jucat fotbal, dar noi ne-am îndeplinit obiectivul. Sperăm să facem cât mai multe meciuri bune până la sfârșit. Sper să fie un nou început și să aducem cât mai multe puncte până la final
- Răzvan Patriche, marcatorul golului Academicii Clinceni

A venit cam greu prima victorie. Îmi felicit colegii, au fost minunați. Contează atitudinea pozitivă. Am și discutat toți în vestiar. Noi credem că problema pleacă de la noi, azi am făcut abstracție de toate chestiile de la club și ne-am focusat pe joc. S-a văzut
- Andrei Ureche, portar Academica Clinceni

Gardoș: „S-au întâmplat multe lucruri săptămâna această, unele de serial de Netflix”

Cele mai tari imagini din Clinceni - Dinamo 1-0:

+23 FOTO

Academica Clinceni a dat lovitura cu Dinamo!

Dinamo a început mai bine partida și a avut ocaziile primelor zeci de minute. Bordușanu, în premieră titular la roș-albi, a lovit bara transversală cu un trasor de la 17 metri (10). 

Apoi, Sorescu și Itu s-au întrecut în ratări la aceeași fază (17). Bordușanu a mai irosit o șansă mare: nu a cadrat din 10 metri în minutul 26.

De nicăieri, a venit golul Academicii. Răuță l-a scăpat pe Patriche, iar căpitanul ilfovenilor a marcat la un corner (33). „Câinii”, anesteziați până la finalul primului act.

Dinamo a început actul secund cu doi atacanți, după intrarea lui Ivanovski. Însă primele șanse le-au ratat gazdele: pe rând, Amorim, Omoh și Robert Ion l-au „iertat” pe Iliev. 

În celălalt careu, Matei a avut 1-1 în gheată în minutul 60. Dintr-o poziție ideală, „decarul” dinamoviștilor a finalizat lamentabil! Sorescu a avut și el o oportunitate de a marca, dar unghiul închis l-a încurcat pe golgeterul lui Rednic (84). În fine, Dinamo nu a găsit golul egalizator.

Dinamo și Academica Clinceni, la retrogradare

Citește mai multe știri despre Dinamo și Clinceni:

Confuzie la Dinamo » Iuliu Mureșan îl contrazice indirect pe Zăvăleanu: „Pleacă 4-5 jucători, dar vin alții”

Ce face Ionuț Chirilă înainte de meciul cu Dinamo: antrenorul a fost fotografiat în București + surpriză pe foaia de meci

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
adrianna..
adrianna..  •  04 Decembrie 2021, 10:31
Postat de kyil pe 03 Decembrie 2021, 23:57

Si care ma gandeam ca i au motivat cu cash si branza de caora sau berbecut de la nea djidji

Ce capacitate intelectuala poti avea…

robotzel
robotzel  •  04 Decembrie 2021, 09:31
Postat de kyil pe 03 Decembrie 2021, 23:57

Si care ma gandeam ca i au motivat cu cash si branza de caora sau berbecut de la nea djidji

Altceva mai ști? Ce treabă are Gigi aici? Îl visezi și noaptea de nu îți dă pace?

kyil
kyil  •  03 Decembrie 2021, 23:57

Si care ma gandeam ca i au motivat cu cash si branza de caora sau berbecut de la nea djidji

Vezi toate comentariile (3)
Comentează