FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - DINAMO 1-0

Steliano Filip, prăbușit după o nouă înfrângere a lui Dinamo: „Este tragic unde s-a ajuns”

Steliano Filip
Foto: Captură Telekom TV +27   FOTO
Steliano Filip Foto: Captură Telekom TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 23:02 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 23:22

Academica Clinceni a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, în etapa cu numărul 18 din Liga 1. La finalul partidei, Steliano Filip, fotbalistul celor de la Dinamo, a reacționat după un nou meci slab făcut de alb-roșii.

  • Academica Clinceni a obținut prima victorie a sezonului, chiar după despărțirea de Chirilă.
  • Dinamo, penultima în Liga 1, mai are doar două puncte avans față de „lanterna roșie”.
  • „Câinii” nu au mai câștigat de o jumătate de campionat, adică de la meciul din tur cu Academica, 3-1 pe 2 august.
În genunchi! „Câinii”, dărâmați după eșecul cu Academica Clinceni: „E rușinos”
CLINCENI - DINAMO 1-0
În genunchi! „Câinii”, dărâmați după eșecul cu Academica Clinceni: „E rușinos”

„Îmi găsesc cu greu cuvintele, e o seară proastă din toate punctele de vedere. Cred că, în ciuda rezultatului, am controlat jocul, din păcate nu concretizăm ocaziile. Dacă nu marchezi, n-ai cum să obții măcar un punct. E normal să ne certe Mircea Rednic, noi suntem cei care intră pe teren. 

E clar că nu e luciditate, suferim că suntem acolo jos și e frustrant. Nu credeam niciodată că vom ajunge în situația asta. Ăștia suntem...mi-e și rușine că tot am spus să muncim mai mult. Sper de meciul viitor să câștigăm. Avem neapărat nevoie de victorie. 

Trebuie să o scoatem la capăt, cred în acești băieți, știu cât muncim. Mai sunt puține meciuri până la pauza competițională, trebuie să adunăm puncte și după să ne revenim, pentru că este tragic unde am ajuns”, a declarat Steliano Filip la flash-interviu.

Cele mai tari imagini din Clinceni - Dinamo 1-0:

+23 FOTO

Academica Clinceni a dat lovitura cu Dinamo!

Dinamo a început mai bine partida și a avut ocaziile primelor zeci de minute. Bordușanu, în premieră titular la roș-albi, a lovit bara transversală cu un trasor de la 17 metri (10). 

Apoi, Sorescu și Itu s-au întrecut în ratări la aceeași fază (17). Bordușanu a mai irosit o șansă mare: nu a cadrat din 10 metri în minutul 26.

De nicăieri, a venit golul Academicii. Răuță l-a scăpat pe Patriche, iar căpitanul ilfovenilor a marcat la un corner (33). „Câinii”, anesteziați până la finalul primului act.

Dinamo a început actul secund cu doi atacanți, după intrarea lui Ivanovski. Însă primele șanse le-au ratat gazdele: pe rând, Amorim, Omoh și Robert Ion l-au „iertat” pe Iliev. 

În celălalt careu, Matei a avut 1-1 în gheată în minutul 60. Dintr-o poziție ideală, „decarul” dinamoviștilor a finalizat lamentabil! Sorescu a avut și el o oportunitate de a marca, dar unghiul închis l-a încurcat pe golgeterul lui Rednic (84). În fine, Dinamo nu a găsit golul egalizator.

Dinamo și Academica Clinceni, la retrogradare

Citește mai multe știri despre Dinamo și Clinceni:

Confuzie la Dinamo » Iuliu Mureșan îl contrazice indirect pe Zăvăleanu: „Pleacă 4-5 jucători, dar vin alții”

Ce face Ionuț Chirilă înainte de meciul cu Dinamo: antrenorul a fost fotografiat în București + surpriză pe foaia de meci

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
dd_696
dd_696  •  04 Decembrie 2021, 19:24

NOI, suporterii adevarati, CEREM PLECAREA IMEDIATA A JUCATORILOR DE LIGA A 3-A DE LA DINAMO! (PLUS PLECAREA ȘARLELOR din echipa!)

5242269859122336
Florin Bogdan Bădiţă  •  04 Decembrie 2021, 16:31

Nu aveti valoare, nu este posibil sa nu fiti in stare sa o bagati in poarta! Rednic nu are nicio vina, conducerea nu are nicio vina, doar voi jucatorii! Cred ca ati vrut sa l lucrati” pe Rednic si atat! Poate sa vina orice antrenor din lumea asta, nu are ce face din voi daca voi refuzati sa fiti o echipa! Rusine! Rusine si de 10000 de ori rusine!

514091889218839
Mihai Buzea  •  04 Decembrie 2021, 10:33
Postat de hashtag_truth pe 04 Decembrie 2021, 05:23

Tragic esti tu....si culmea...sunt Dinamovist....dar tragedia reala este ca te vezi......personal, m-am cam plictisit de tine. Stai in genunchi, plangi, fa ce vrei, dar cea mai mare bucurie ar fi sa ne lasi in pace cu pseudo-iubirea ta.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează