FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - DINAMO 2-2

CLINCENI - DINAMO 2-2 // FOTO Florin Prunea, noi motive de nemulțumire: „N-am jucat în condiții de primă divizie”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 17:03

Dinamo a remizat azi pe terenul Academicii Clinceni, scor 2-2, într-o partidă disputată pe un teren aproape impracticabil, îmbibat cu apă. 

La finalul partidei, Florin Prunea, managerul general al „câinilor”, cel care acuzase ieri delegarea lui Andrei Chivulete pentru acest meci, și-a schimbat discursul, mutând atenția pe gazonul dezastruos de la Clinceni.    

„Nu mai avem voie să facem pași greșiți. N-a fost un meci ușor nici pentru Chivulete, dar nu cred că a făcut greșeli, nu arbitrul este vinovat pentru rezultatul nostru de la Clinceni. Dacă intram cu 3-2 la pauză, altfel era. 

A fost un meci jucat în condiții improprii. Trebuie să fim mai atenți când dăm aceste licențe, n-am jucat în condiții de primă divizie”, a spus oficialul dinamovist. 

MLAȘTINĂ, NU GAZON!

Meciul de la Clinceni a început cu mai multe rateuri tehnice, dar asta din cauza gazonului îmbibat cu apă. Mingea s-a oprit brusc în bălțile de pe tot terenul, ideea de sistem de drenaj fiind mai curând un film SF. 

+26 FOTO

Vezi și: 

CLINCENI - DINAMO 2-2 // Dusan Uhrin îi taxează pe fundașii centrali: „Nu se poate să începi meciul de la 0-2” » Ce spune de play-off

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
chris_bu67
chris_bu67  •  25 Noiembrie 2019, 08:40
Postat de dora pe 24 Noiembrie 2019, 21:30

Fara suparare, cine a omologat ptr Liga 1 mlastina de la Clinceni ? Inteleg, daca ploua torential inaintea meciului si in timpul meciului sa fie balti pe teren. Echipa mai tehnica a avut de pierdut astazi !

și cine a permis ca satelitul unei alte divizionare,să joace în prima ligă,după ce au fost și sesizări în acest sens?știți bine la ce,și la cine mă refer!?

dora
dora  •  24 Noiembrie 2019, 21:30

Fara suparare, cine a omologat ptr Liga 1 mlastina de la Clinceni ? Inteleg, daca ploua torential inaintea meciului si in timpul meciului sa fie balti pe teren. Echipa mai tehnica a avut de pierdut astazi !

danirovl
danirovl  •  24 Noiembrie 2019, 20:12

Căutăm meciul pe net..când s a conectat în sfârșit,am crezut că e rezumat ceva de pe la liga a 4 a :))) ...fie vb între noi...te faci de ras daca cineva vede in ce condiții se joaca in liga1 ...suntem jos rău,daca echipe de genul asta joaca in prima liga. Doamne ajuta sa retrogradeze toate comunele astea din liga 1.Ps. Nici nu m am mai uitat la meci:)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close