FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - DINAMO 2-2

CLINCENI - DINAMO 2-2 // VIDEO Ilie Poenaru, nervi la pauza meciului cu Dinamo: „M-am descătușat! Trebuie să închid mai bine geamurile dacă m-ați auzit”

Articol de - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 08:52

Ilie Poenaru e mulțumit după remiza cu Dinamo, 2-2, chiar dacă elevii săi au avut un avantaj de două goluri. Antrenorul Academicii Clinceni recunoaște ieșirea nervoasă pe care a avut-o în pauză, în vestiar.  

„Dacă stăm să facem niște calcule, e un rezultat echitabil. Dar dacă eram puțin atenți le puteam lua pe toate cele 3. Din păcate, facem anumite greșeli care ne costă. Am crezut că au dispărut lucrurile astea, nu mai fusesem atât de vulnerabili. 

Au apărut iar nesincronizări, o lipsă de concentrare și așa Dinamo a marcat două goluri rapid, puteam să-l primim și pe al 3-lea. Una peste alta e bine”, a zis Ilie Poenaru.

„Ne-am relaxat după primele două goluri. S-a rupt ceva! N-am mai rămas în pressing. Să mai punem presiune. Noi am făcut un pas în spate. Dinamo a pasat între liniile noastre, am lăsat spațiu și de acolo au ieșit problemele” - Ilie Poenaru 

...despre suprafața de joc: „E o problemă la gazon. Și de la Doamne-Doamne. Nu avem, din pacate, un drenaj. Nu avem încălzire. Chiar dacă e un gazon bun”. 

...despre meciurile următoare: „Nu fac calcule. Nu o fac pentru că mă trezesc ca la supermarket. Merg să cheltuiesc vreo 5 milioane și ma trezesc cu 7. Iau fiecare meci în parte pentru că dacă faci calcule e posibil să-ți iasă sau nu.  

...despre reacția dură de la pauză: „M-am descătușat la pauză. Ați auzit bine ce ați auzit. Trebuie să închid bine geamurile. A trebuit să spun lucrurilor pe nume pentru că la nivelul ăsta nu ai voie să faci astfel de greșeli. La nivelul ăsta, nu ai voie să ai momente de relaxare. Am fost foarte supărat. Într-adevăr n-au fost niște cuvinte tocmai OK. Trebuie să le accepte pentru că le-au meritat”. 

Vezi și: 

CLINCENI - DINAMO 2-2 // NOTE GSP: „Câinii”, înecați în balta play-out-ului: 8 jucători au fost penibili la Clinceni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  25 Noiembrie 2019, 20:29
Postat de Cantaragiu Cristinel pe 25 Noiembrie 2019, 09:47

Doar in mintea lor "creața" e normal tipul asta de comportament.De ce ar fi ok pentru jucători și pentru oricine in genere să accepte comportamentul birjsresc și injuriile proferate de un tehnician sau altul?!Nu zic,poate ca omul și a ieșit din fire,dar la fel procedează și Hagi,Petrescu și mulți alții.Pana la urmă, totul ține de educația precară pe care o au distinșii antrenori iar cand raman fara argumente băieții, ceea ce se întâmplă des,mai scapă niște invective.Si uite așa se formeaza un curent și anormalul devine firesc...

Nu-i vorba de lipsa de argumente, uneori trebuie sa strigi si sa injuri ca sa trezesti pe cineva. Asa merge in zona noastra, asa a fost intotdeauna si asa va fi.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  25 Noiembrie 2019, 14:06

NU AVEM DRENAJ...NU AVEM CALDURA*****STAI LINIȘTIT CA ĂSTA VA FI SINGURUL SEZON AL ACADEMICII ÎN LIGA 1*****

idi53
idi53  •  25 Noiembrie 2019, 10:00

Terenul e f bun ,dar a fost cam suspecta atata apa pe teren !Am vazut toata vara cum se lucra la tribune ,cum se uda terenul si nu cred ca a fost o ploaie torentiala de cateva ore bune sa fie atata apa pe teren!Si se stie ca o echipa tehnica joaca mai greu in mlastina fata de o echipa de luptatori!Fara probe ,dar.....oare nu s-a udat terenul tocmai pt asta?Nu astept ...raspuns!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează