LIGA 1  ·  CLINCENI - DINAMO 2-2

CLINCENI - DINAMO 2-2 // VIDEO Jucătorii lui Dusan Uhrin își reproșează atitudinea de la Clinceni: „Ne-a costat că n-am respectat acest lucru”

Luni, 25 Noiembrie 2019, 10:33

Deian Sorescu a marcat un gol superb în remiza înregistrată de Dinamo la Clinceni, scor 2-2, dar reușita mijlocașului n-a fost de ajuns pentru ca roș-albii să câștige toate punctele.  

Fotbalistul a recunoscut la finalul partidei că jucătorii n-au respectat planul tactic indicat de antrenorul Dusan Uhrin.   

„Suntem conștienți că trebuie să scoate maximum din toate partidele. Am greșit, am făcut doar egal și n-am respectat ce ne-a cerut Mister. Asta ne-a costat. Terenul ne-a surprins, nu ne explicăm de ce am început atât de prost meciul”. 

„E greu pe un asemenea gazon”

Sorescu a vorbit și despre gazonul dezastruos de la Clinceni: „Terenul a fost plin de apă, a fost inundat. Mingea se oprea pe gazon, e greu”

După egalul dintre Gaz Metan și Botoșani, Dinamo e la 5 puncte de locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, ocupat momentan de FCSB. 

Florin Bratu despre situația de la Dinamo: „Sper ca Uhrin să reușească” 

Vezi și: 

CLINCENI - DINAMO 2-2 // NOTE GSP: „Câinii”, înecați în balta play-out-ului: 8 jucători au fost penibili la Clinceni 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19”. Lipsește un element important

Libertatea

Comentarii (1)

Costel Pisleaga  •  25 Noiembrie 2019, 15:04

PISCITELLI - CORBU , PULJIC , MPOPESCU , A.SIN - CIOBOTARIU - NISTOR , MRZLJAK - MOLDOVEANU , SORESCU - PETROVIC !!!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1