FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB 0-2

CLINCENI - FCSB 0-2. VIDEO Sorin Paraschiv acuză arbitrajul: „Sunt prea multe greșeli! Ca niciodată!”

Sorin Paraschiv, team-managerul celor de la Academica Clinceni, a oferit declarații la finalul înfrângerii cu FCSB, scor 0-2. +29   FOTO
Sorin Paraschiv, team-managerul celor de la Academica Clinceni, a oferit declarații la finalul înfrângerii cu FCSB, scor 0-2.

Articol de - Publicat marti, 20 octombrie 2020 12:33 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 13:13

Sorin Paraschiv, team-managerul celor de la Academica Clinceni, a oferit declarații la finalul înfrângerii cu FCSB, scor 0-2.

Citește AICI cronica meciului Clinceni - FCSB 0-2

Oficialul ilfovenilor a criticat atât propria echipă pentru golurile primite pe finalul partidei, cât și arbitrajul lui Adrian Cojocaru.

VIDEO Sorin Paraschiv, după Clinceni - FCSB 0-2: „Mai multe greșeli de arbitraj ca niciodată!”

„E normal să fim dezamăgiți. Până la golul de 1-0, am jucat bine, am făcut o partidă bună. Am încercat să ținem ritmul lor, ne-am creat și câteva situații de gol. Din punctul nostru de vedere, trebuia o eliminare clară la faza cu Rusescu. Domnul arbitru a motivat că mingea țopăia și că nu s-ar fi impus cartonașul roșu.

Toată lumea a văzut că era ultimul apărător, numai domnul arbitru nu. Îmi pare rău că se întâmplă astfel de greșeli la fiecare meci. Arbitrajul arată din ce în ce mai rău. Toată lumea vede. Așteptăm cu nerăbdare introducerea sistemului VAR. Sunt prea multe greșeli! Ca niciodată! 

Nu aveam voie să luăm acel gol în minutul 86. Trebuia să fim mult mai atenți pe faza defensivă, Man trebuia să aibă dublaj. Puteam termina această partidă cu un punct câștigat. A făcut diferența un jucător de valoare, până la urmă”, a declarat Paraschiv.

Faza reclamată de Paraschiv:

+10 FOTO
  • La scorul de 0-0, jucătorii și cei din staff-ul lui Clinceni au cerut eliminarea fundașului Iulian Cristea;
  • Raul Rusescu, la primul meci pentru Clinceni, a preluat excelent o minge și se îndrepta spre poarta lui Andrei Vlad. Atacantul iflovenilor a fost prins de Iulian Cristea, iar fundașul de la FCSB l-a faultat din spate la 20 de metri de propria poartă;
  • Apărătorul roș-albaștrilor a primit cartonaș galben, deși jucătorii și staff-ul Academicii i-au cerut arbitrului Adrian Cojocaru să-l elimine.
  • „Decizia mai aproape de adevărat era cartonaș roșu”, a fost verdictul fostului arbitru internațional Cristi Balaj

Trebuie să muncim ca echipă, să avem un joc colectiv. La ei e mai ușor, au 1-2 jucători care fac diferența

Acesta este nivelul arbitrilor de la noi. Așa cum și fotbaliștii sunt judecați pentru că sunt slabi, așa trebuie să-i judecăm și pe «centrali». Sunt în media campionatului nostru. Nu e o soluție aducerea arbitrilor străini însă

Ciprian Paraschiv, team-manager Academica Clinceni

Citește mai multe știri din Liga 1:

MM Stoica are un nou preferat după victoria chinuită cu Clinceni: „A făcut diferența în multe momente”

Pagina de Facebook a clubului FC Botoșani, inundată de comentarii ale sirienilor! Un transfer iminent este motivul: „Botoșani va fi echipa mea preferată”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează