FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Pagina de Facebook a clubului FC Botoșani, inundată de comentarii ale sirienilor! Un transfer iminent este motivul: „Botoșani va fi echipa mea preferată”

Mahmoud Al Mawas (stânga), într-un meci între Siria și Australia // foto: Guliver/gettyimages
Mahmoud Al Mawas (stânga), într-un meci între Siria și Australia // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 10:31 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 11:16

FC Botoșani este aproape de a efectua transferul lui Mahmoud Al Mawas (27 de ani), jucător sirian de atac, care este liber de contract după despărțirea de Umm Salal.

Iminentul transfer a fost anunțat de Syria Pro Sport, care notează că de îndată ce va primi viza, Mahmoud va zbura în România. Extrema dreapta a ajuns deja la un acord cu trupa antrenată de Marius Croitoru.

Cu această ocazie, microbiștii sirieni au invadat pagina de facebook a clubului moldovean, pentru a-i ura viitorului jucător de la Botoșani mult noroc. Totodată, mulți dintre aceștia spun că odată cu acest transfer, FC Botoșani a devenit echipa lor favorită!

FC Botoșani, avertizată: „Nu reziliați contractul noului jucător sirian, glumim doar” 😁

„Mohamed Mawas este un jucător bun care are nevoie doar de atenție”, „Sper să aveți grijă de fiul nostru, Mawas. E un jucător grozav, iar voi sunteți un club mare”, „Nu reziliați contractul noului jucător sirian, vă rog, glumim doar”, „Botoșani va fi echipa mea preferată pentru că superstarul nostru, Mohamed, joacă aici acum” și „Mawas, mândria arabilor” sunt câteva dintre comentariile admiratorilor viitorului jucător al echipei lui Marius Croitoru.

În ultimii 3 ani, Mahmoud a evoluat în Qatar, la Umm Salal. Înainte de aventura din Qatar, a mai jucat în Bahrain, Kuweit, Arabia Saudită, și Siria, la echipe precum Al-Muharraq, Al-Arabi, Faisaly, Al-Riffa și Al-Karamah.

1,70 metrimăsoară Mahmoud Al Mawas

675.000 euroeste cota de piață a fotbalistului, potrivit Transfermarkt.com

17 goluri și 12 pase de gola strâns Mahmoud la ultima echipă la care a evoluat, Umm Salal, în 73 de partide

Mahmoud este unul dintre jucătorii care vor semna cu FC Botoșani în perioada următoare. Antrenorul Marius Croitoru a anunțat 5 transferuri: „Până la finalul săptămânii vor mai veni 5 jucători”.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Preferatul lui Gigi Becali, luat la rost după prestațiile de la FCSB: „Îl depășește agresivitatea Bucureştiului” » Și MM Stoica e nemulțumit de el

Începe iureșul la Dinamo! Lui Cosmin Contra i se clatină scaunul! Fanii i-au solicitat deja lui Cortacero să-l demită

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
reteleanu
reteleanu  •  23 Octombrie 2020, 12:56

cum dumnezeu gaseste botosani jucatori asa de interesanti, iar steaua, dinamo si rapid se pricopsesc cu toate ciurucurile?...

breitner
breitner  •  20 Octombrie 2020, 12:09

Asta cu ce armament vine in dotare si de care parte a luptat (ISIS?)?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează