FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB 0-2

Preferatul lui Gigi Becali, luat la rost după prestațiile de la FCSB: „Îl depășește agresivitatea Bucureştiului” » Și MM Stoica e nemulțumit de el

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 09:42 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 10:37

Atacantul Sergiu Buș (27 de ani a fost criticat dur de Cornel Dinu după prestațiile avute la FCSB.

Vârful adus la cererea lui Gigi Becali încă nu a marcat pentru echipa roș-albastră și a dezamăgit prin prestațiile sale.

„Buş are nişte calităţi. E un băiat cu bun simţ, dar îl depășește agresivitatea comportamentală a FCSB-ului şi a Bucureştiului. El e dintr-o zonă liniştită. 

Problema la el e psihică, din două aspecte. E vorba despre cum se simte în Bucureşti și în antrenament, dacă e o schimbare faţă de ce făcea la Gaz Metan. A arătat că are forţă în joc. Tu, ca antrenor, trebuie să te întrebi dacă trebuie să stai de vorbă cu el, un jucător mai sensibil”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Mihai Stoica: „Toată lumea își pune întrebări”

Și Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, spune că așteaptă mai mult de la Sergiu Buș.

„„Mă așteptam la mai multe realizări în acest meci. Sergiu Buș nu a venit bine pregătit la noi. A fost accidentat, suspendat și nu a jucat în play-off. Apoi a venit perioada cu COVID.  I-a fost greu, știu prin ce a trecut. A fost dificil pentru el. Acum s-a prezentat foarte bine în antrenamente. Dar când ești vârf și nu dai gol, e clar că toată lumea își pune întrebări", a declarat Mihai Stoica la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO Toni Petrea: „Sunt mulțumit de jocul echipei, știam că o să fie un meci dificil”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Mihai Stoica, ironizat de Ciprian Marica: „Dacă nici ăla nu e roșu, am pierdut timpul degeaba 25 de ani în fotbal”

Cornel Dinu, derapaj la adresa lui Mihai Stoica: „E un fel de behăit de oaie. E normal să vorbești cu ciobanul-șef”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
whiteredarad
whiteredarad  •  21 Octombrie 2020, 17:33

Imi si vine sa rad de "analizele" unora. Ce Nr 9 a facut cariera la FCSB , in ultimii 5 ani ?...Nici unul ! De ce ? E simplu, exista un grup de jucatori : Tanase, Man, Coman,Morutan, care joaca doar pentru ei, adica foarte individualist, mingea cind ajunge la ei la 16 m..isi incheie traseul. Ati vazut scheme la lovituri libere ? NU. Coman sau Tanase le strica...pe toate. Nu exista joc colectiv, ca antrenorul nu are putere si " canta" dupa partitura lui Becali. Cum sa ajunga Bus...in situatie de gol ? Cine sa ii centreze, sa intre la un-doi ? Sa fim seriosi ! Sint doar actiuni individuale, si daca unii adversari se inchid bine ...FCSB nu da gol, mai mult apararea este slaba ( chiar daca ii ajuta si arbitrii-ca pe Cristea , iertat de eliminare ...la 0-0)

steaua1986.
steaua1986.  •  20 Octombrie 2020, 11:04
Postat de ctbilu pe 20 Octombrie 2020, 10:44

Ce barbi pui, sefu ! Suferi intr-un asemenea hal incat ai inceput sa elucubrezi peste tot. Da, ho ! Opreste-te !

Are dreptate nea gulie, cat mai furati ma cu arbitri?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează