FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Mihai Stoica, ironizat de Ciprian Marica: „Dacă nici ăla nu e roșu, am pierdut timpul degeaba 25 de ani în fotbal” » Ce spune oficialul FCSB

Mihai Stoica, ironizat de Ciprian Marica +29   FOTO
Mihai Stoica, ironizat de Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 07:48 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 11:29

Mihai Stoica (55 de ani), managerul general de la FCSB, a fost ironizat în miez de noapte de fostul fotbalist Ciprian Marica (35), care a lăsat de înțeles că Academica Clinceni ar fi fost dezavantajată de arbitraj în meciul pierdut cu roș-albaștrii (0-2)

UPDATE 11:30 » Reacția lui Mihai Stoica  

Dragă Cipi, înainte de a te fi lansat pe panta abruptă a ironiei, ar fi fost benefic să fi pierdut câteva minute din timpul tău ultra prețios și să fi urmărit ce am declarat după încheierea partidei vizavi de faza respectivă. Just sayin’”, a scris MM Stoica pe Facebook.

Știrea inițială:

În cadrul unei postări pe contul personal de Instagram, Marica a avut un mesaj subtil pentru Mihai Stoica: „Încă aștept postarea lui Mihai: «dacă nici ăla nu e roșu, am pierdut timpul degeaba 25 de ani în fotbal» :)”. 

Aluzie la postarea oficialului de la FCSB din pauza meciului disputat de echipa sa cu Dinamo (scor 3-2). Atunci, nemulțumit de un penalty acordat pentru Dinamo, Stoica a scris: „Dacă ăsta e penalty, eu am pierdut timpul degeaba în fotbal. 28 ani”.

În postarea sa, Marica s-a referit la duelul dintre Iulian Cristea (FCSB) și Raul Rusescu (Academica), petrecut în minutul 75 al meciului de la Călărași, când scorul erea 0-0. Atacantul gazdelor se îndrepta cu mingea la picior spre poarta lui Andrei Vlad, când a fost faultat de la spate de Iulian Cristea, la 20 de metri de poartă. Fundașul oaspeților a primit doar cartonașul galben, în ciuda protestelor staffului și jucătorilor de la Academica, care cereau eliminarea - detalii AICI

Ciprian Marica: „Băgați naibii VAR!”

Totodată, fostul fotbalist a criticat în termeni duri arbitrajele din Liga 1, pe care le compară cu cele din țări precum... Papua Noua Guinee. Mai mult, Marica cere cu insistență introducerea video-arbitrajului (VAR) în fotbalul intern.

„Arbitrajul românesc este mai slab decât cel din Papua Noua Guinee! Dacă așa e la Liga 1, vă dați seama ce se întâmplă la liga a doua? Băgați naibii VAR de la copii și juniori, dacă vreți să ne dezvoltăm corect, să mai avem o șansă în fotbalul mondial!”, a scris Ciprian, actual finanțator la Farul, în Liga 2. 

VIDEO. Ciprian Marica știe de unde vine haosul în fotbal: „Ne credem de multe ori că suntem buricul pământului și totul se învârte în jurul nostru”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cornel Dinu, derapaj la adresa lui Mihai Stoica: „E un fel de behăit de oaie. E normal să vorbești cu ciobanul-șef”

Gigi Becali, categoric în privința întoarcerii lui Reghecampf! Mesajul transmis de patronul FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
100550221766435
Titi Suru  •  20 Octombrie 2020, 18:07
Postat de anti_sistem pe 20 Octombrie 2020, 17:07

Pe tine te pot descrie printr-un singur cuvant: ***!

HAHAHAHAHA!!! auzi la el talpanist ... anti sistem !! poate anti demnitate , anti performante .. sau anti istorie .... HAHAHAHA!!! talpanist gretos ... nu mai vorbesc de anti IQ... HAHAHAHAHA!!!

anti_sistem
anti_sistem  •  20 Octombrie 2020, 17:10
Postat de luciann pe 20 Octombrie 2020, 12:00

Ce bravo visezi!?:))) MM a recunoscut imediat dupa meci la Digi ca a fost de rosu...

Si voi, gigistii, de ce nu recunoasteti? Daca citesti parerile gigistilor, te crucesti:))

anti_sistem
anti_sistem  •  20 Octombrie 2020, 17:07
Postat de Titi Suru pe 20 Octombrie 2020, 14:23

dap bre ... ''valorosul ''atacant marica a inscris 16 goluri la sahtior in patru ani , 19 goluri la stuttgart in patru ani , 5 goluri la schalke in doi ani , 6 goluri la getafe intr-un an si un gol la koniaspor in doi ani ... deci 47 de goluri in 13 ani .. adica o medie de 3,6 goluri pe an .. in timp ce media europeana era de minimum 25 de goluri pe an .. pentru atacantii cu adevarat valorosi!!.. la nationala a avut 25 de goluri .. sub el aflandu-se DOAR golgeteri de la nationale importante precum : islanda , slovacia , mozambic , martinica , venezuela .. benin sau bolivia!!... mai incearca!!!

Pe tine te pot descrie printr-un singur cuvant: ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează