FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB 0-2

FOTO. UPDATE Scandal în Clinceni - FCSB! Cristi Balaj spune că „centralul” Cojocaru a greșit: „Era cartonaș roșu!”

FOTO: Captură TV Telekom Sport +14   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 22:48 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 23:15

FCSB a câștigat pe finalul meciul cu Academica Clinceni, 2-0, dar la scorul de 0-0, jucătorii și cei din staff-ul ilfovenilor au cerut eliminarea fundașului Iulian Cristea.

Cel mai controversat moment al meciului a avut loc în minutul 75. Raul Rusescu, la primul meci pentru Clinceni, a preluat excelent o minge și se îndrepta spre poarta lui Andrei Vlad. Atacantul iflovenilor a fost prins de Iulian Cristea, iar fundașul de la FCSB l-a faultat din spate la 20 de metri de propria poartă.

Apărătorul roș-albaștrilor a primit cartonaș galben, deși jucătorii și staff-ul Academicii i-au cerut arbitrului Adrian Cojocaru să-l elimine.

Clinceni - FCSB 0-2 / Balaj: „Trebuia cartonaș roșu”

Dacă nu controlează în totalitate fază, trebuie să îl ajute și arbitrul asistent. Distanța față de suprafața de pedeapsă era mică. Colegii mei judecă în această situație momentul ținerii. Ajungea cu mingea în suprafața de pedeapsă, decizia mai aproape de adevărat era cartonaș roșu.
- Cristi Balaj, fost arbitru internațional, la TV Telekom Sport

FOTO. Intervenția lui Cristea asupra lui Rusescu

+10 FOTO

Capturi TV Telekom Sport

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Anamaria Prodan, anunț clar despre viitorului lui Reghecampf: „Este în discuții!”

Becali își freacă mâinile! „Perlele” Man și Moruțan l-au salvat cu două execuții geniale

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
anti_sistem
anti_sistem  •  20 Octombrie 2020, 09:41
Postat de geogeo pe 20 Octombrie 2020, 09:03

Stai linistit, sunteti pe primul loc la mare distanta de toti ceilalti!

Sunti pe locul 1 la ani lumina distanta. Toti va urasc, rapidisti, dinamovisti, craioveni. Pentru ca mereu negati evidenta. Ma refer la fcsb si gigisti. Cu Steaua e total altceva. Toti respecta echipa asta, inclusiv eu, ca dinamovist.

jabs
jabs  •  20 Octombrie 2020, 09:24
Postat de ctbilu pe 20 Octombrie 2020, 09:17

Meme iese pe sticla cu spetze iluzorii la arbitrajul altora pentru a acoperi marlaniile facute de arbitri la meciurile FCSB-ului.

voi vorbiti,clonutelor ???????

Silvio
Silvio  •  20 Octombrie 2020, 09:22
Postat de Radulescu Aurel pe 20 Octombrie 2020, 08:15

Sa nu mai aud,de behaitul slugoiului MMeee,ca nu sunt ajutati de arbitri. Aseara.am vazut un arbitru,imbracat in blana de oaie,cu moaca de cioban,care nu dadea fault pentru Clinceni,cand de fapt trebuia sa dea si galben .

Te-ai uitat tu la meci, losere? Ai văzut când a dat un fault inexistent făcut de Man, și a primit și galben pentru proteste?? Baaaaah, arbitrii sunt slabi! La fel cum Gol trebuia eliminat etapa trecută, la fel si Cristea trebuia eliminat!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează