FOTBAL  »  LIGA 1  »  CLINCENI - FCSB 0-2

EXCLUSIV FCSB și Clinceni, atacate după duelul direct: „Un meci jalnic! Este rușinos! FCSB poate pierde titlul”

FOTO: Cristi Preda +17   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 22:38 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 23:37

După Academica Clinceni – FCSB 0-2, Ionuț Chirilă a criticat evoluția celor două echipe.

În direct la GSP LIVE, tehnicianul a avut o reacție dură la adresa celor două echipe și a jocului prestat. Mai mult. Chirilă este de părere că FCSB riscă să piardă titlul. 

„A fost un meci jalnic! Au fost greșeli impardonabile și un ritm de joc care nu are treabă cu fotbalul mare! Aveam impresia că Academica Clinceni nu va marca nici dacă joacă două săptămâni. Era ca în dansul elefanților, hipopotamilor. Era un joc lent. Jocul a fost submediocru! Este rușinos jocul din seara asta! În cel mai bun caz a fost un joc de Liga 2!

E important pentru FCSB că a redevenit lider, dar dacă nu se face o analiză a jocului și a hibelor va fi o mare problemă. Va pierde din nou titlu. Parcă e mai aproape ca oricând, dar pe final arată ca un alergător care gâfâie. Nu vorbim doar de meciul acesta. Merge cu frâna de mână trasă. Mi se pare că jucătorii nu sunt stăpâni pe ei, că nu au nerv, că nu limpezime. Fac greșeli individuale”, a spus Ionuț Chirilă la GSP LIVE.

Ilie Poenaru: „FCSB a fost agresivă, nu ne-a lăsat să construim”

Citește mai multe știri despre Clinceni - FCSB: 

EXCLUSIV Ilie Poenaru nu și-a menajat jucătorii după Clinceni - FCSB: „Au fost greșeli personale și lipsă de atitudine”

FCSB a cerut penalty cu Clinceni: „I-a rupt mâna în fața ta! Nu vă e rușine, mă?”

Playtech: ȘOC! Arma care poate distruge Rusia într-o singură zi. Este cea mai mare teamă a lui Putin în război


Comentarii (106)
gogoas
gogoas  •  23 Aprilie 2021, 21:51

Nu vom avea deby cu echipa bucuresteana rapid ! Ei vor promova la anul

fairplayromania
fairplayromania  •  23 Aprilie 2021, 17:56

De 15 ani acest Becali a distrus fotbalul românesc iar Digi si presa sunt in genunchi in faţa lui. Domnilor, putin respect ptr meseria pe care o faceţi !

fairplayromania
fairplayromania  •  23 Aprilie 2021, 17:54
Postat de magic4ever pe 23 Aprilie 2021, 13:35

Omenie pe fata...cea mai sigura varianta pentru omenie este sa aranjezi cu portarul....ca si in meciul lui FCSB cu Botosani,la meciul cu Clinceni omul meciului a fost PORTARUL care a avut o iesire de clasa la centrarea de la primul gol....DEMNITATE SI ONOARE 0/....SA VA FIE RUSINE BLATISTILOR!!!

Eu nu inteleg de ce nu intervine poliţia, ANAF, UEFA.....cine sa oprească acest circ !!!! Aceste blaturi pe faţă, fară ruşine nu pot fi sesizate? Copilul lui Croiturul este cumpărat de Becali, Clinceni este fcsb 3 prin Gembasi.... este incredibil. Iar presa se preface sa nu vede !!!! Sa inţelegem ca sunt impreună, nu ? Altfel ar lua atitudine...vezi Colectiv.

Vezi toate comentariile (106)
Comentează