FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB

Pintilii îi pune în gardă pe jucătorii lui FCSB înainte de partida cu Clinceni și îl laudă pe Octavian Popescu: „E totul natural la el, s-a născut talent”

Mihai Pintilii // foto: captură YouTube @ FCSB
Mihai Pintilii // foto: captură YouTube @ FCSB

Articol de , - Publicat marti, 08 februarie 2022 18:05 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 19:03

Mihai Pintilii (37 de ani), delegatul celor de la FCSB, s-a prezentat la conferința de presă dinaintea meciului cu Academica Clinceni. „Principalul” Toni Petrea se află în izolare, după ce a fost testat pozitiv la COVID-19.

  • Academica Clinceni - FCSB se joacă miercuri, 9 februarie, de la ora 19:55. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport +.

Mihai Pintilii prefațează meciul dintre Academica Clinceni și FCSB

„Ar trebui să fie o formalitate, dar nu se știe niciodată în fotbal. Așa trebuia să fie și la FC Argeș - Clinceni, dar s-a terminat 1-0, cu gol din ofsaid. Greu tare de tot. E vorba doar de concentrare, de nimic altceva. Nu are rost să vorbim de valoare, e o echipă care mai are doar 3 jucători din lotul de la început, în rest numai copii.

E foarte greu să te motivezi. E vorba doar de concentrare. Te gândești că joci cu niște copii, dar nu e așa. Dacă nu intră în prima repriză, sau în primele 20 de minute, apoi o să fie foarte greu. Importante sunt cele 3 puncte”, spune Pintilii despre duelul împotriva ultimei clasate.

Și noi, și CFR vom mai pierde puncte. Pentru ei urmează meciuri cât de cât mai grele, în vreme ce noi avem 2-3 meciuri considerate mai ușoare, dar la noi nu mai e nimic ușor.

- Mihai Pintilii 

Mihai Pintilii, despre Octavian Popescu: „Se distrează, s-a născut talent”

Îl văd pe Tavi Popescu cu picioarele pe pământ. Așa e cu majoritatea tinerilor. Înainte te lua valul când ajungeai în București, plecau și îi mai găseai peste două zile. Acum sunt chiar exagerat de cuminți. Le zic să iasă în oraș, la restaurant, dar stau «pe» cameră. Acum au gadget-uri.

Mie mi se pare că Tavi Popescu îți oferă câte o soluție exact când trebuie, că e tot timpul prezent. Ne așteptăm să dea goluri și pase de gol de fiecare dată când are mingea. Nu e așa, e un copil. Îl văd capabil să joace pe toate posturile în față, mai puțin atacant central. Parcă joacă la fel de bine și inter, și în stânga, și în dreapta. 

E totul natural la el, se distrează. Mi se pare incredibil, s-a născut talent. Oricum, mai are de tras. Trebuie să avem răbdare, iar ei să muncească foarte, foarte mult. E alt nivel afară.

Mai trebuie să pună pe el mușchi, probabil va fi altceva atunci.

Înaintea meciului cu Academica Clinceni, FCSB ocupă locul 2 în Liga 1, cu 52 de puncte adunate în 24 de etape. Ilfovenii sunt ultimii, cu doar 11 puncte adunate pe parcursul sezonului.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Poenaru e invidios pe Sepsi OSK: „Cu ce jucători au venit de pe bancă...” » Ce a declarat Bergodi

Deținătorul drepturilor TV, atac la cluburile din Liga 1: „Unele nu înțeleg noțiunea de suporteri"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mehighms
mehighms  •  09 Februarie 2022, 09:07
Postat de elgabri pe 08 Februarie 2022, 23:01

La ce caderi baga in careu e normal sa fie talent

esti frustrat tare.. pe tine o sa te vedem la TV cand te vizitam acasa si iti vedem imaginea in sticla tv-ului!

elgabri
elgabri  •  08 Februarie 2022, 23:01

La ce caderi baga in careu e normal sa fie talent

380912830348081
Gogu Steriade  •  08 Februarie 2022, 22:16

S-a născut talent și va muri speranță.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close