FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - GAZ METAN 2-0

Poenaru e invidios pe Sepsi OSK: „Cu ce jucători au venit de pe bancă...” » Ce a declarat Bergodi

Ilie Poenaru // foto: captură YouTube @ Look Sport
Ilie Poenaru // foto: captură YouTube @ Look Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2022 17:14 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 17:26

Ilie Poenaru (45 de ani), antrenorul lui Gaz Metan, afirmă că înfrângerea cu Sepsi OSK, 0-2, este un rezultat just. Totodată, antrenorul medieșenilor a vorbit în termeni laudativi despre jucătorii și condițiile echipei din Sf. Gheorghe.

„Astăzi nu ne-am prezentat așa cum mi-am dorit, nu am avut acea agresivitate de la meciul trecut. Poate a intervenit și o stare de oboseală. Totuși, am avut o zi în plus față de ei și trebuia să arătăm mult mai bine. Trebuie să fim mai încrezători, să ne dorim mai mult pe faza de atac.

E o zi proastă pentru noi, am pierdut meritat. Trebuie să felicităm Sepsi, nu avem ce să facem decât să ne pregătim pentru următorul meci, cu CFR. Trebuie să ne schimbăm din toate punctele de vedere, să arătăm altfel la acel meci”, a declarat Poenaru la microfonul DigiSport. 

„Nu se mai poate așa!” » Fanii lui Dinamo au deschis o petiție anti-Iuliu Mureșan: „A distrus echipa”
DINAMO
„Nu se mai poate așa!” » Fanii lui Dinamo au deschis o petiție anti-Iuliu Mureșan: „A distrus echipa”

Ilie Poenaru: „Rezervele lui Sepsi pot face parte din primul 11 al oricărei echipe!”

„Mă uitam la schimbările lui Sepsi, cu ce jucători vine de pe bancă... sunt jucători care pot face parte din primul 11 al oricărei echipe, iar eu, ați văzut, am terminat meciul cu 3 copii, și mai aveam încă 3 pe bancă. Din păcate, asta este situația. Am încercat, am vrut, dar atât s-a putut astăzi.

E greu, nu avem un lot valoric și numeric, e foarte greu să ținem pasul. Meciurile trec, puncte nu facem și frica cea mai mare e că va interveni uzura, starea de oboseală. Dacă avem 2-3 suspendați, avem o problemă foarte mare. Asta este, trebuie să ne reorganizăm, să analizăm foarte bine acest meci și să ne prezentăm altfel”, a adăugat Poenaru.

Întrebat despre condițiile celor de la Sepsi OSK, care dispun de un stadion nou, modern, antrenorul a spus că: „sunt lucruri normale, așa ar trebui să fie în fotbalul românesc”. 

„Mă bucur că am găsit un stadion senzațional, oamenii știu ce vor. Au investit, investesc în continuare. Vor să facă performanță și e normal să ai rezultate și să ai performanță atât timp cât plătești jucătorii la zi. A plăti salariile la zi, a beneficia de condiții foarte bune de antrenament și de joc sunt lucruri normale la fotbal”, a concluzionat Poenaru. 

Ce a declarat Cristiano Bergodi după Sepsi OSK - Gaz Metan Mediaș

Pe Tudorie îl cunosc de mult timp, mă bucur că a înscris deși nu era pregătit 100%. Avem și alți atacanți, Kevin, Damașcan, avem nevoie de toți jucătorii. Munca a fost a întregii echipe, bine că a finalizat și el.

Nu știu ce e în mintea jucătorilor, eu mă gândesc la următorul meci, cu Rapid, echipă de tradiție. Trebuie să ne distrăm, să jucăm cu plăcere. Încercăm să jucăm bine, precum astăzi, și sperăm ca la sfârșit să obținem loc de play-off.

- Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi OSK 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Orlando Nicoară, directorul eAD, despre introducerea sistemului pay-per-view pentru Liga 1: „Abonatul TV din România primește mult și plătește prea puțin”

Momentul în care Hizo a răbufnit: „I-am zis lui Porumboiu direct: «Nu ești sănătos la cap!»”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  09 Februarie 2022, 00:06

daca era asa, nu erau in locul ocupat acum in clasament. Totusi, SA NU EXAGERAM!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează