FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Nu se mai poate așa!” » Fanii lui Dinamo au deschis o petiție anti-Iuliu Mureșan: „A distrus echipa”

Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo
Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

Articol de - Publicat marti, 08 februarie 2022 16:50 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 17:54

Fanii lui Dinamo au demarat o acțiune de strângere de semnături online, prin care solicită demisia administratorului special, Iuliu Mureșan, considerat vinovat pentru prăbușirea echipei.

Iuliu Mureșan, 68 de ani, este contestat tot mai puternic de fanii dinamoviști din toate colțurile lumii. Aceștia îi reproșează administratorului special mazilirea antrenorului Mircea Rednic și instalarea lui Flavius Stoican, precum și campania catastrofală de achiziții din mercato. În pauza de iarnă, după ce l-a mazilit pe Rednic, Mureșan a pus pe liber 12 jucători și a adus alți 12, mulți sosiți după reluarea campionatului.

DDB se pregătește de alegeri » Cum va fi desemnat noul președinte, cine poate candida și cine votează
DINAMO
DDB se pregătește de alegeri » Cum va fi desemnat noul președinte, cine poate candida și cine votează

Petiție anti-Iuliu Mureșan a suporterilor lui Dinamo 

Un vechi suporter alb-roșu stabilit în Goteborg a creat o petiție pe site-ul petitieonline.com cu titlul „Demisia d-lui Mureșan de la FC Dinamo”. 

„Orice scuze am încerca să găsim, așa nu se mai poate! Dacă acest domn nu își asumă greșelile, atunci trebuie să încercăm noi să-l stimulăm! Semnați aici. Vasile Sîrbu, dinamovist din 1969!”, a scris autorul petiției.

În două zile, s-au strâns 36 de semnături. „E incompatibil cu Dinamo”, „M-am săturat de umilințe”, „Pentru incompetență”, „A distrus echipa și șansele de salvare, de evitare a retrogradării prin transferuri” sunt doar câteva din motivele exprimate de fanii care au semnat petiția împotriva lui Iuliu Mureșan.

De altfel, după ce Iuliu Mureșan l-a destituit pe Mircea Rednic, care era susținut de fani în ciuda rezultatelor slabe, printr-un comunicat pe pagina de Facebook a clubului, sute de membrii cotizanți s-au retras din Programul DDB. 

În 3 zile de la rocada Rednic - Stoican de pe banca tehnică, în jur de 600 de fani ai lui Dinamo au renunțat la statutul de membri cotizanți DDB.

Dacă înainte de demiterea lui Rednic numărul membrilor DDB se ridica la aproximativ 15.500, între timp totalul membrilor cotizanți a scăzut la 14.746!

VIDEO » Mihai Pintilii, declarații despre situația de la Dinamo: „Pentru fotbalul românesc ar fi o pierdere”

Mai multe știri din Liga 1: 

Orlando Nicoară, directorul eAD, despre introducerea sistemului pay-per-view pentru Liga 1: „Abonatul TV din România primește mult și plătește prea puțin”

Autocarul celor de la UTA, vandalizat la Cluj, înaintea meciului cu CFR » Prima reacție din tabăra arădenilor: „Nu îi putem învinovăți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
elgabri
elgabri  •  09 Februarie 2022, 16:05

Dar cine sunt fanii dati nume concrete.

therealreddog33
therealreddog33  •  09 Februarie 2022, 10:43

Ce vad eu: toată lumea e de vina - jucătorii, antrenorii, Mureșan, Zavaleanu. Doar cei trei crai de la rasarit: Elias, Tararache și cu Anghel nu. Pai cine a băgat clubul în insolventa? Cine îl jecmaneste de bani cât cuprinde, cu acordul "Programului"? Cine conduce clubul ca pe o galerie de "ultrasi" (=râși plini de tupeu doar când sunt în gașcă)? Cine trage țepe la greu pe banii suporterilor? Ăștia 3 nu sunt de vină niciodată, pentru toate deciziile astea aberante???

1948forever
1948forever  •  09 Februarie 2022, 09:29
Postat de creeperno115 pe 08 Februarie 2022, 22:37

N-a creat el 7 milioane euro datorii. Cu asa datorii, e o minune sa ramanem in liga 1

sunt curios cum ia licenta dinamo, pe ochi frumosi ca face venituri 20 milioane de euro? dinamovist din 1969 :))) sarmanul in 69 nici nu stia pe ce lume este, metafora vietii

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close