FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB se pregătește de alegeri » Cum va fi desemnat noul președinte, cine poate candida și cine votează

Articol de - Publicat marti, 08 februarie 2022 12:42 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 14:23

Este vânzoleală în DDB, devenit acționar majoritar la Dinamo după intrarea clubului în insolvență. Membrii programului socios se pregătesc pentru alegerea președintelui. Mandatul lui Cristian Hîldan, început în 2018, a fost valabil doar pentru primii 2 ani ai proiectului, dar, din cauza pandemiei, scrutinul care era programat în 2020 a tot fost amânat.

Mai este Cristi Hîldan președintele DDB?, este întrebarea care circulă intens în ultimele zile printre suporterii dinamoviști. „Din punctul meu de vedere, eu sunt în continuare președintele DDB până la alegeri. Știu că se fac pregătiri pentru organizarea alegerilor, dar nu știu data la care vor avea loc. Totul e în regulă", a precizat Cristi Hîldan, pentru GSP.ro.

Potrivit site-ului Programului DDB, alegerile vor avea loc mereu în luna iulie, în pauza competițională, iar membrii cotizanți pot vota președintele pentru următorii 4 ani, în Aplicația DDB, timp de 7 zile.

Dusan Uhrin jr., prima reacție, după ce DDB l-a rugat să revină de urgență la Dinamo » De ce depinde viitorul lui Stoican
DINAMO
Dusan Uhrin jr., prima reacție, după ce DDB l-a rugat să revină de urgență la Dinamo » De ce depinde viitorul lui Stoican

Campania Electorală va începe cu două luni înainte de alegeri, și va fi organizată de Asociația „Peluza Cătălin Hîldan". Pentru a participa la alegeri un candidat trebuie să fie validat de Asociația PCH Dinamo. Dacă sunt mai mulți de doi candidați care strâng peste 10% din voturi, rămân în cursa finală doar primii doi cu cele mai multe voturi strânse în aplicație, sunt informați membrii Programului DDB.

Cine poate candida pentru funcția de președinte DDB?

Conform statutului DDB, pentru funcția de președinte poate candida orice membru al proiectului DDB.

Rămâne de văzut dacă se vor păstra condițiile care erau prevăzute pentru scrutinul din 2020, candidații să aibă un an plin (12 luni consecutive) de plată a contribuției de Acționar DDB și/sau Elită la momentul începerii Campaniei Electorale, sau să îndeplinească cerințele stabilite pentru alegerile din 2024, doi ani plini (24 luni consecutive) de cotizații.

Cine votează la alegerile DDB?

Drept de vot au toți cei care sunt acționari DDB, Elite DDB de 1 an plin (12 luni consecutive) sau care au plătită contribuția pe un an în avans. Pot vota doar persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani înainte cu cel puțin o zi de alegeri.

Președintele DDB poate fi demis și vor fi organizate alegeri anticipate, dacă timp de 1 lună se strâng 75% din totalul de Acționari DDB, Elita DDB semnează Cererea de Demitere cu tot cu motive postată de membri nemulțumiți, în aplicația DDB.

14.748 de membriicotizanți sunt astăzi, 8 februarie, în Programul DDB

VIDEO Dezbaterea zilei, 4 februarie » Trebuie mărit numărul de echipe din Liga 1 pentru a o salva pe Dinamo?

Citește și: 

EXCLUSIV Deținătorul drepturilor TV îi spulberă speranțele lui Dinamo: „Șanse de 0,0001% pentru 18 echipe în Liga 1”

MM Stoica nu s-a abținut! Ironie după ce Dinamo a fost călcată în picioare la Botoșani: „Ne-au egalat!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
george1111
george1111  •  08 Februarie 2022, 20:22

Cum sa faci alegeri ptr ceva ce nu exista ? DDB nu are entitate juridica,de fapt banii ajung la APCH,un srl cu 3 administratori,Bucurica,Tararache si Anghel...despre ce vorbim?

dvd1
dvd1  •  08 Februarie 2022, 19:32

despre ce alegeri se vorbeste aici? E o gluma cumva?

seychelles
seychelles  •  08 Februarie 2022, 18:47

Bai, nene Tudorache, despre ce statut vorbesti cind "programul DDB" nu are personalitate juridica in sine si este o chestie de marketing (hai sa ii zicem asa!) a APCH? Inainte sa scrii dupa dictare, nu ar fi bine sa verifici sa nu te faci de ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează