FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dusan Uhrin jr., prima reacție, după ce DDB l-a rugat să revină de urgență la Dinamo » De ce depinde viitorul lui Stoican

Dusan Uhrin // FOTO: Imago
Dusan Uhrin // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 08 februarie 2022 11:13 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 11:40

După 0-4 cu FC Botoșani, liderii DDB se gândesc la îndepărtarea lui Flavius Stoican de la Dinamo și l-au căutat pe Dusan Uhrin jr., după cum a anunțat GSP.ro în exclusivitate.

Cehul este liber de contract din luna iulie 2021 și nu ar refuza un nou mandat la Dinamo.

Întrebat de Gazeta Sporturilor despre o revenire la Dinamo, Uhrin s-a rezumat să răspundă scurt: „Nimic nu e imposibil”.

Uhrin a fost omul dorit de DDB și după despărțirea de Mircea Rednic, dar discuțiile nu s-au concretizat în acel moment. Antrenorul în vârstă de 54 de ani a mai avut un mandat la cârma echipei, între august 2019 și martie 2020. El este liber de contract din luna iulie 2021. Atunci îi părăsea pe „câini”, cu doar o săptămână înaintea startului campionatului, din cauza incertitudinii de la club.

Stoican, obligat să câștige cu CSU Craiova

După trei înfrângeri în 2022, 1-2 cu FC Argeș, 0-3 cu FCSB și 0-4 cu FC Botoșani, scaunul lui Flavius Stoican se clatină, iar fanii din DDB, acționari în cadrul clubului, și-au pierdut răbdarea.

Pentru a mai câștiga timp și pentru a nu fi demis, Stoican are nevoie de o minune. Acesta este obligat să câștige joi cu CSU Craiova pentru a rămâne la Dinamo. În caz contrar, sunt șanse mari ca acela să fie ultimul său meci pe banca formației „roș-albe”.

Am întâlnit o echipă bună, pragmatică, care a profitat de fiecare fază avută. Botoșaniul e echipă de play-off, e clar! Nu vreau să cedăm, nu avem nimic de pierdut. Că luăm un gol, că luăm patru, nu cedăm! O să se întoarcă norocul și spre noi, că prea merg toate împotriva noastră. 

Statistic am dominat, dar pe tabelă vedem 4 în dreptul adversarului. E delicat, nu trebuie să ne pierdem încrederea. Am jucători care pot face diferența. Știm când greșim, ne asumăm, nu pierde unul sau celălalt. O să fim o echipă bună în viitorul apropiat. Am jucători buni, e important să nu-și piardă încrederea
 – Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Citește și: 

Repetenți pe linie în Botoșani - Dinamo 4-0 » Șocant: 3 fotbaliști din echipa lui Stoican au jucat de nota 2!

EXCLUSIV Deținătorul drepturilor TV îi spulberă speranțele lui Dinamo: „Șanse de 0,0001% pentru 18 echipe în Liga 1”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
10218426943569564
Ioan Stiopei  •  09 Februarie 2022, 12:26

Stoican e zero ca antrenor, cel mai slab din primele 3 Ligi. Doar Muresan nu vede acest lucru. Dupa inca o umilinta joi poate se trezeste Muresan, acum hiberneaza pe banii altora.

rocky5
rocky5  •  08 Februarie 2022, 23:17

Puteau să-l aducă pe ceh până la meciul cu oltenii, poate aveau vreo șansă! Sau înfrângerea rușinoasă de la Botoșani nu i-a convins pe conducători ca drumul este greșit?

creeperno115
creeperno115  •  08 Februarie 2022, 22:42

Stoican facuse primul 11 dar din cauza accidentarii lui Tomozei, s-a ales praful de sistem si tactica

Vezi toate comentariile (45)
Comentează