FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB

CLINCENI - FCSB // VIDEO EXCLUSIV Narcis Răducan și-a pierdut răbdarea! Îl amenință pe Lukasz Gikiewicz cu suspendarea: „Încă nu l-am găsit, el trebuie să ne găsească!”

Articol de , - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 16:54

Narcis Răducan, directorul sportiv al FCSB-ului, a vorbit cu jurnaliștii GSP.ro despre situația atacantului polonez Lukasz Gikiewicz, 31 de ani, dispărut de ceva timp din lotul roș-albaștrilor. 

Dat dispărut, Gikiewicz a decis să-și ia o vacanță. Atacantul a postat pe contul său de Instagram o poză de pe o plajă din Split, Croația. Totuși, Narcis Răducan îl amenință pe fotbalist cu suspendarea în cazul în care nu se prezintă la lot. 

„Încă nu l-am găsit. El trebuie să ne găsească pentru că statutul jucătorilor e clar, la fel ca obligațiile clubului. Sigur că ar putea fi suspendat, sunt mai multe urmări atunci când jucătorii refuză să respecte programul. Departamentul juridic se va ocupa de actele de indisciplină”, a spus Narcis Răducan, la microfonul GSP Live. 

Lukasz Gikiewicz, forțat să plece

Gazeta Sporturilor a scris la începutul lunii septembrie despre cum este forțat Gikiewicz să plece de la FCSB.

Mai întâi, acesta a fost a fost scos de pe grupul de Whatsapp al primei echipei. Ulterior, conducerea i-a luat mașina de serviciu, o Kia, și a primit un Matiz vechi. Mai mult, fotbalistul a fost anunțat că trebuie să părăsească încăperea pe care o ocupa în cantonamentul din Berceni. 

Vezi și: 

EXCLUSIV Ștefan Târnovanu nu vrea să fie rezervă la FCSB! Mesaj direct pentru Bălgrădean și Vlad: „Nu mai scap locul de titular”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
259278848199258
Ardelean Notorietate Cosmin  •  30 Septembrie 2019, 12:23

Cea mai penibila echipa din Romania

aron.carter
aron.carter  •  30 Septembrie 2019, 11:21

Lasă răducane că îl aveți pe deaconu!

whiteredarad
whiteredarad  •  30 Septembrie 2019, 10:00

Nesimtire crasa, Raducanu nu spune ca jucatorul a fost pus sa paraseasca incaperea und locuia, la Berceni. O nesimtire tipic FCSB-ista. Cam asta este fata lui Becali. asta este smerenia si milostivirea sa. Cit despre raducanu..el pare un papagal care cosmetizeaza ce dicteaza Becali

Vezi toate comentariile (6)
Comentează