FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CLINCENI 0-1

VIDEO » Academica Clinceni, fiesta în vestiar după succesul contra Craiovei

CS Universitatea Craiova - Academica Clinceni 0-1. La finalul partidei de pe „Ion Oblemenco”, ilfovenii au pornit fiesta în vestiar. +17   FOTO
CS Universitatea Craiova - Academica Clinceni 0-1. La finalul partidei de pe „Ion Oblemenco”, ilfovenii au pornit fiesta în vestiar.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 08:15 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 10:14

CS Universitatea Craiova - Academica Clinceni 0-1. La finalul partidei de pe „Ion Oblemenco”, ilfovenii au pornit fiesta în vestiar.

Vineri, oltenii lui Cristiano Bergodi și-au întrerupt seria de 7 victorii consecutive în Liga 1, fiind răpuși de Academica, formație care venea după înfrângerea înregistrată pe teren propriu, 0-2 contra FCSB.

După meci, elevii lui Poenaru au sărbătorit rezultatul ca pe o mare victorie. Alături de antrenorul lor, aceștia au cântat din repertoriul galeriei și au dat drumul la voie bună.

VIDEO Sărbătoare în vestiarul lui Clinceni după victoria de la Craiova, 1-0

Am arătat altfel. Jucătorii au făcut ceea ce mi-am dorit, le-am spus că nu vreau să se gândească la rezultat, le-am cerut doar să aibă plăcere și să joace cu încredere. Jucătorii merită admirați și felicitați pentru jocul prestat. În ultimele zile am lucrat mai mult tactic, aveam nevoie de prospețime și am lucrat mult să blocăm interii lor, construcția lor și fundașii lor laterali, mai ales pe Bancu, el intră foarte mult la interior. 

Am încercat să îi redirecționăm către margine și acolo să fim agresivi. Ne-a ieșit ce am pregătit, au avut și ei 3 ocazii clare, trebuie să recunoaștem că am avut șansă, dar și noi am avut 3-4 ocazii foarte bune.

Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

FOTO Cele mai tari imagini din Craiova - Clinceni 0-1

+13 FOTO

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj scapă de depunctare! Măsura luată astăzi de campioana României

Omagiu pentru Ilie Balaci la Craiova - Clinceni » Bannere afișate în tribune: „Timpul s-a oprit în loc”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
doomguyslayer
doomguyslayer  •  25 Octombrie 2020, 12:10
Postat de eugen76_pan pe 24 Octombrie 2020, 11:22

eu am spus intotdeauna.as scoate din fotbalul romanesc echipe comunale care fac tot timpul anti joc,stau cu fundul in poarta sperand sa prinda ceva pentru cineva..in cazul asta pentru fcsb

macar bine ca recunosti ca nu fa casta pentru cfr *** care sunt pa si la revedere din lupta pentru titlu. dar clona csu nu are cum sa castige vreodata campionatul in romania.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  24 Octombrie 2020, 13:32

Pacat,mare pacat ca s-au pierdut 3 puncte importante,sa speram ca si ceilalti se vor impiedica.

eugen76_pan
eugen76_pan  •  24 Octombrie 2020, 11:22

eu am spus intotdeauna.as scoate din fotbalul romanesc echipe comunale care fac tot timpul anti joc,stau cu fundul in poarta sperand sa prinda ceva pentru cineva..in cazul asta pentru fcsb

Vezi toate comentariile (4)
Comentează