FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV După Sepsi Sf. Gheorghe, încă o echipă l-a dorit pe Ante Vukusic înainte de a ajunge la FCSB: „Un jucător bun, dar nu ne-am înțeles în privința contractului”

Ante Vukusic (29 de ani) FOTO Facebook FCSB
Ante Vukusic (29 de ani) FOTO Facebook FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 13:29 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 14:17

Ilie Poenaru, invitatul de luni dimineață al lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live, a dezvăluit că Ante Vukusic (29 de ani) a fost dorit la Academica Clinceni, înainte de a ajunge la FCSB.

Ante Vukusic avea o înțelegere cu Sepsi Sf. Gheorghe, dar mutarea a fost deturnată de FCSB, care a intrat pe fir în ultimul moment și l-a transferat după plecarea lui Dennis Man. Atacantul croat a fost dorit și de Ilie Poenaru la Academica Clinceni, dar salariul jucătorului a fost prea mare pentru trupa ilfoveană.

Ilei Poenaru, despre Ante Vukusic: „Un jucător bun, dar nu ne-am înțeles în privința contractului”

„Vukusic a jucat în a doua repriză în meciul cu noi, iar acesta este un jucător destul de mobil. Îl cunosc foarte bine, conducerea mi l-a prezentat cu luni în urmă. L-am avut și la Clinceni în vizor. Vali Budeanu (n.r. vicepreședinte Academica Clinceni) are niște prieteni impresari și i l-au prezentat pe Vukusic. M-am uitat pe video-uri cu el și i-am mulțumit lui Vali, pentru că este un jucător bun, de calitate, dar ne-am lovit de salariul lui și nu ne-am înțeles în privința contractului”, a declarat Ilie Poenaru la GSP Live.

VIDEO. Ilie Poenaru a declarat că Vukusic a fost dorit de Clinceni înainte de a ajunge la FCSB

Citește și alte știri din Liga 1:

CFR Cluj vrea să dea lovitura pe piața transferurilor! Mutarea pregătită de clujeni poate afecta naționala

Hermannstadt a urmat exemplul celor de la FC Botoșani cu Al Mawas și a transferat un internațional sirian » Mii de comentarii și reacții pe pagina clubului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
parpalache
parpalache  •  08 Februarie 2021, 16:46

Cica d-aia nu l-au luat ei!Si nu ca i-au cerut voie jupanului,iar ala l-a vrut pentru fcsb!

1786356444768855
Oltean Alin  •  08 Februarie 2021, 15:30

Nu prinde toamna la FCSB, Buhnici asta...

dora
dora  •  08 Februarie 2021, 15:20

Nu mi se pare cine stie ce sculă de jucător !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează