FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Hermannstadt a urmat exemplul celor de la FC Botoșani cu Al Mawas și a transferat un internațional sirian » Mii de comentarii și reacții pe pagina clubului

Aias Aosman (26 de ani) FOTO Facebook FC Hermannstadt
Aias Aosman (26 de ani) FOTO Facebook FC Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 12:55 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 13:14

FC Hermannstadt l-a transferat pe internaționalul sirian Aias Aosman (26 de ani), care a evoluat ultima dată la Tuzlaspor, locul 5 în a doua divizie din Turcia. Fanii din Siria au un nou favorit în Liga 1, după Mahmoud Al Mawas (28 de ani) de la FC Botoșani, și au invadat pagina de facebook a clubului.

Aias Aosman evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și este al doilea fotbalist sirian care ajunge în România în acest sezon, după atacantul Al Mawas, de la FC Botoșani.

Mii de sirieni pe pagina celor de la Hermannstadt după anunțul transferului lui Aias Aosman

„Noul număr 10 al AFC Hermannstadt va fi începând de astăzi internaţionalul sirian Aias Aosman, care s-a alăturat astăzi echipei noastre din postura de jucător liber de contract”, a anunțat FC Hermannstadt pe pagina oficială de facebook a echipei.

Postarea cu anunțul transferului a strâns până în acest moment aproximativ 7500 de like-uri și 6300 de comentarii, majoritatea fiind oferite de fanii jucătorului din Siria. „Prietenii noștri din Siria, acum puteți aprecia această pagină, pentru a afla ultimele știri despre fotbalistul vostru preferat, Aias Osman. Sibiul are fotbal” a fost mesajul postat în limba arabă de clubul de pe Cibin.

Hermannstadt a urmat exemplul celor de la FC Botoșani cu Al Mawas și a transferat un internațional sirian » Mii de comentarii și reacții pe pagina clubului
Anunțul transferului lui Aias Aosman Captură Facebook FC Hermannstadt

850.000 de €este cota de piață a lui Aias Aosman, conform Transfermarkt

5 selecțiia strâns mijlocașul în selecționata Syriei

FC Botoșani, episod asemănător după primul gol al lui Al Mawas

Al Mawas, atacantul sosit în Moldova în luna noiembrie, a marcat primul său gol pentru FC Botoșani în partida cu Academica Clinceni de la finalul lunii ianuarie, pierdută de formația pregătită de Marius Croitoru cu scorul de 1-2. Sirienii care îl idolatrizează pe „decarul” naționalei au invadat pagina de facebook a echipei după reușita lui Al Mawas.

Tricouri personalizate cu Al Mawas

FC Hermannstadt poate urma modelul celor de la FC Botoșani, care au scos tricouri personalizate cu atacantul sirian. Moldovenii au printat pe un set de tricouri noi imagini cu sirianul, dar au folosit un model mai vechi de echipament, nu cel din sezonul actual, iar acestea s-au epuizat într-un timp foarte scurt.

VIDEO. Valeriu Ifitme, despre lovitura Mahmoud Al Mawas: „Mă duc să vând tricouri în Siria!”

Citește și alte știri din Liga 1:

Eduard Novak dă detalii despre redeschiderea stadioanelor: „Cu puțin noroc, vom ajunge la o oarecare normalitate”

CFR Cluj vrea să dea lovitura pe piața transferurilor! Mutarea pregătită de clujeni poate afecta naționala

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  08 Februarie 2021, 16:53

dora, anul trecut va sufla retrogradarea in gat, erati pe loc de baraj, iar acum ca bateti si voi 2-3 meciuri lasi comentarii la toate echipele. Stai pe fundu' tau la tine in sat si taci ca in 2 ani nu mai existati oricum.

 •  08 Februarie 2021, 16:25
Postat de dora pe 08 Februarie 2021, 13:59

Jucatorii vostrii sunt neplatiti cu lunile - vezi cazul lui Jo Santos care a renuntat la mai multe salarii neplatite pentru a pleca liber de contract - si aduceti fel de fel de indivizi...pe ăștia când și cu ce îi veți plăti ?

vezi de treaba ta si de satul tau....te bagi ca musca la *** in fiecare articol.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibman
sibman  •  08 Februarie 2021, 14:40

Dar tu de unde stii ca sunt neplatiti cu lunile? Crezi minciunile lui Jo Santos? Duduie daca nu cunosti problema, decat asa din auzite, nu te mai baga ca musca-n lapte.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close