FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - POLI IAȘI 3-0

CLINCENI - POLI IAȘI 3-0. Mircea Rednic a ajuns la capătul răbdării: „Mai bine nu ne prezentam! Să le fie rușine”

Mircea Rednic a ajuns la capătul răbdării +15   FOTO
Mircea Rednic a ajuns la capătul răbdării

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 17:13 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 18:51

Mircea Rednic, antrenorul lui Poli Iași, pare să fi ajuns la capătul răbdării după un nou eșec înregistrat de echipa sa, 0-3 în deplasare cu Academica Clinceni

Trebuie să felicităm adversarul. A fost o lecţie pentru noi, pentru noi toţi. Aşa se tratează o partidă importantă. Nu contează că am fost afectaţi, asta nu este o atitudine prin care să câştigi. 

Ei au fost mai agresivi, au alergat mult mai mult. Am încercat să înscriem un gol, am avut şanse să înscriem în repriza a doua, a fost un carambol, mingea nu a vrut să intre în poartă şi am pierdut acest meci. Dar vorbesc aşa de prezenţă, de orgoliu, de respect pentru numele tău, că joci pentru echipa asta, de eforturile pe care toţi care suntem în jurul echipei și le facem. Le-am şi spus să le fie ruşine de felul cum ne-am comportat”, a spus Rednic, potrivit Look Sport. 

+11 FOTO

Ne-am prezentat, dar mai bine nu ne prezentam, că tot 3-0 se termina. Mai avem două meciuri acasă şi nu mai avem voie să greşim”
Mircea Rednic, antrenor Poli Iași

Citește și alte știri despre Poli Iași: 

Comentariu de Dan Udrea: Cazul Cabral de la Poli Iași arată că România merge apăsat pe drumul sistemelor totalitare

CLINCENI - POLI IAȘI 3-0 » VIDEO Elevii lui Ilie Poenaru, victorie mare în play-out » Cum arată clasamentul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
p.rares
p.rares  •  27 Iulie 2020, 03:26

Mai bine te-ai pensiona strambule,tu nu vezi ca nu esti in stare sa fii antrenor.Las-0 pe Luana , se va descurca ea si singura ....

persanu
persanu  •  26 Iulie 2020, 22:18

Mare antrenor Rednic, il vreau la Națională sau măcar la Barcelona. Bun ma, da vina pe jucători, pai ba tu i-ai adus, tu trebuia să ii aduci la un nivel psihic și fizic bun, astfel încât sa respecte ceea ce zici. Dar cine știe în câte șapte limbi vorbești cu ei, uiți și ideile naibii.

771545396317549
Eugen Iustin  •  26 Iulie 2020, 20:18
Postat de antisistem2 pe 26 Iulie 2020, 18:31

Rednic e "umflat" de toate rezultatele din cariera de antrenor si jucator, rezultate pe care nu le vei avea tu si tot neamul tau in 1 miliard de ani, nici macar 1%, prostovanule!

E un antrenor cu relații și a avut ceva rezultate bazat pe asta. În rest, zero performanțe și multe zerouri din comisioane.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează