FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - RAPID 0-1

Scuzele lui Mutu, după prestația modestă contra Clinceniului: „Terenul, vântul, am început și prost”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 17:50 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 17:52

Rapid a câștigat la limită meciul cu Clinceni, scor 1-0, în runda secundă a play-out-ului Ligii 1. Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul giuleștenilor, a găsit o serie de explicații pentru jocul mai puțin reușit.

Rapid s-a chinuit, din nou, în fața celor de la Clinceni. Din perspectiva lui Adrian Mutu, au existat mai mulți factori care au încurcat evoluția elevilor lui.

N-a avut curaj să se uite! Adrian Mutu s-a întors cu spatele la penalty-ul ratat de Bălan
CLINCENI - RAPID
N-a avut curaj să se uite! Adrian Mutu s-a întors cu spatele la penalty-ul ratat de Bălan

Adrian Mutu, explicații după Clinceni - Rapid 0-1

„Așa cum anticipam, a fost un meci complicat, mai ales la nivel mental. Anticipam și faptul că terenul va fi greu, și că vântul va pune probleme. Am și început prost, cu penalty-ul ratat. Probabil ar fi fost mult mai ușor pentru noi dacă marcam. 

Ce m-a mulțumit a fost atitudinea băieților, au luptat până la final. Le-am spus înaintea meciului, dar și la pauză, că asta trebuie să facă dacă vor victoria”, a spus Adrian Mutu, la Telekom Sport.

Adrian Mutu așteaptă inaugurarea stadionului din Giulești

Sâmbătă, 26 martie, noua arenă din Giulești va fi inaugurată cu un meci amical între Rapid și Poli Timișoara. Adrian Mutu așteaptă evenimentul. 

„Avem o săptămână plin, plecăm în cantonament, chiar de luni. Nu vom avea pauză. E momentul propice ca noi să putem munci, să punem la punct unele lucruri. Ne întoarcem chiar în ziua evenimentului. Sperăm să fie ceva fantastic la acel moment”, a spus Mutu. 

  • ...despre penalty-ul ratat de Adrian Bălan: „E normal să aibă o apăsare și să se simtă cu moralul jos. Știu și eu cum este, am fost fotbalist, te afectează în restul meciului. Nu e nicio problemă. Să nu uităm că meciul trecut a marcat în derby și ne-a adus liniștea. Trebuie să meargă mai departe”. 
  • ...despre posibila convocare a lui Săpunaru la națională: „Nu știu, eu sper și cred că merită. O dovedește pe teren la fiecare meci. Îmi pare rău pentru Moldovan, este tânăr, are un sezon foarte bun. Dar poate acest lucru îl ambiționează și la următoarele meciuri va fi chemat”.

Citește și alte știri din Liga 1:

Alertă la FCSB, urmează chinul lui Petrea! 16 ani de secetă pentru roș-albaștri

Pierdere importantă pentru Rapid: motivul pentru care Horațiu Moldovan nu e nici rezervă cu Academica Clinceni

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
tororosso
tororosso  •  20 Martie 2022, 12:27

Mutu ca Mutu vede doar dâmburile și scuzele obișnuite în a ascunde gunoiul sub preș dar echipa este de râsu/plânsu. Să ai aere de vedetă și să te chinuiești cu o biată echipă Clinceni ,dă de gândit și cum a ajuns Rapid ,rapid în L1 . A DA ! ..au stadion dar jucători BA . Săpunaru la națională ? poate la naționala de old boys .

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  20 Martie 2022, 08:52
Postat de Costel Tudor pe 19 Martie 2022, 21:56

Merg pe stadion de la vârsta de 7 ani din anul 1950 . Meci mai slab ca cel de azi probabil am văzut prin anii ‘60 in campionatul de sector ! Este jenant cum s-a prezentat Rapid in meciul de azi ! In cel mai fericit caz , dacă nu se schimba nimic in jocul RAPIDULUI , pana la sfârșitul campionatului mai pot câștiga maxim 3 puncte ( cu Mediaș ) ! In alta ordine de idei , in atâția ani de fotbal , eu nu i-am auzit pe Ozon , pe Dumitriu , pe Puiu Ionescu și mulți alți fotbaliști , sa se planga de terenurile proaste , in condițiile in care terenurile anilor 50-60 -70 erau infinit mai proaste decât terenul de pe Dinamo ! Așa ca CIOCUL MIC și la treaba !

Domnule Tudor , Dvs faceti o mare greseala.Comparati mere cu pere.Pai Ozon , Dumitriu II sau Puiu Ionescu erau FOTBALISTI.Nu ai cum sa-i compari cu cei de azi.Sunt si eu un hodorog care i-a vazut pe viu pe cei de mai sus.Era o incantare sa-i privesti.Driblingurile lui Ozon si Dumitriu II sunt irepetabile.

penultimul
penultimul  •  20 Martie 2022, 01:42
Postat de dora pe 19 Martie 2022, 19:12

Nici tu nu ești antrenor...

Daca n-a vrut patronul Sumudica......

Vezi toate comentariile (8)
Comentează