FOTBAL  »  Superliga  »  

CLINCENI - VIITORUL 0-0 // Aseară la nuntă, azi remiză cu Gică Hagi » Ilie Poenaru: „O să le dau o masă băieților”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 18:45

Ilie Poenaru (42 de ani), antrenorul Academicii Clinceni, a avut nunta și botezul copilului său înainte cu o zi de meciul cu Viitorul (0-0), dar a rezistat fără probleme pe banca ilfovenilor. 

„Sunt momente în viaţă pe care nu ai cum să le eviţi. Au fost frumoase amândouă şi importante în acelaşi timp. Foarte importante şi foarte frumoase pentru mine. Asta mi-au spus şi băieţii: «Mister, am încercat să îţi oferim cele trei puncte pentru aseară, dar nu am putut mai mult». Le-am spus că le mulţumesc. Eu nu o să le dau jumătate de masă, le dau o masă întreagă. Sunt mulţumit că au înţeles că fără muncă, fără sacrificiu... trebuie să fim mult mai organizaţi, cum am fost astăzi, dar în acelaşi timp, când avem posesia, sau pe orice minge recuperată, trebuie să jucăm. Nu putem să ne apărăm la nesfârşit”, a spus Ilie Poenaru, la TV Telekom Sport.  

Mulțumit de rezultat 

Remiza cu trupa lui Gheorghe Hagi este prețioasă pentru Academica Clinceni, echipă aflată pe penultimul loc în Liga 1, iar Ilie Poenaru s-a declarat mulțumit de acest rezultat.   

„Este un rezultat pozitiv, un rezultat bun. Cum am spus înainte de meci, împotriva unei echipe foarte bune, o echipă care are un joc foarte bine pus la punct, elaborat, cu trasee de joc, cu o posesie foarte bună. Trebuie să recunoaştem că ne-au dominat din punctul ăsta de vedere. Am lucrat mult faza defensivă, am vrut să îi surprindem pe contraatac. Nu ne-a ieşit decât de foarte puţine ori. Dar până la urmă mă bucur că am reuşit să nu mai primim gol, că am fost organizaţi, că am fost în multe momente agresivi. Şi trebuie să recunosc că pentru noi este un punct foarte bun.  

Ca antrenor, sunt nemulţumit cu aceste zece puncte, dar în contextul la care suntem în momentul de faţă, putem spune că este ok. Şi este un rezultat bun, un rezultat pozitiv, pentru că urmează o perioadă în care avem un calup de meciuri cu primele echipe ale campionatului. Şi e un punct de moral pentru noi”, a mai spus Ilie Poenaru. 

VEZI ȘI:

CLINCENI - VIITORUL // VIDEO Imagini memorabile la Călărași » Terenul a fost curățat cu un mop! :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
suporter69
suporter69  •  21 Octombrie 2019, 21:19

Jocul asta s-a jucat intre doua echipe.. la Academica de ce nu gasim aceleasi articole??? ci vechi de la inceputul capionatului??? De ce nu ne apreciati pe toti cu aceeasi unitatea de msura???

suporter69
suporter69  •  20 Octombrie 2019, 20:02

Felicitari!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează