FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Clubul din Liga 1 care e cu salariile la zi anunță: „Nu-i putem lăsa cu salarii minime!”

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 18:59

Sepsi Sf. Gheorghe, prin vocea managerului Cornel Șfaițer, spune că jucătorii sunt la zi cu plata salariilor și că vor face tot posibilul să plătească remunerațiile întregi în perioada pandemiei de coronavirus.

„Important e să fim sănătoşi şi să ne adaptăm din mers. La Sepsi s-a demonstrat în cei trei ani de Liga I că e un club cu echilibru, în care lucrurile au fost aşezate, şi vrem şi în această perioadă cu de agitaţie şi criză să ținem lucrurile sub control. Am avut o discuţie şi noi la nivel de conducere despre cum vom aborda, noi am achitat deocamdată la zi salariile”, a declarat Șfaițer la TV Telekom Sport. 

Clubul din Liga 1 care e cu salariile la zi anunță: „Nu-i putem lăsa cu salarii minime!”
Cornel Șfaițer, managerul lui Sepsi Sf. Gheorghe

Șfaițer: „Nu-i putem lăsa cu salarii minime”

„Toţi jucătorii îi avem la domiciliu şi ne gândim în zilele următoare cum vom aborda problema vizavi de viitoarele salarii. Nu-i putem lăsa cu venituri minime, pentru că sunt şi ei angrenaţi în credite. Mai ales străinii pe care-i avem, sunt cu familii, au chirii, au multe lucruri pe care trebuie să le întreţină. La Sfântu Gheorghe avem opt străini cu salarii bune şi peste nivelul Ligii 1, care au fost opriţi pentru că au dat randament şi am avut nevoie de ei şi avem în continuare nevoie de ei”, a completat managerul lui Sepsi.

VIDEO / Cum să nu ne îngrășăm pe timpul izolării

Citește și alte știri despre Liga 1:

AFAN, comunicat necruțător » FCSB, Federația și Liga, luate în colimator: „Jucătorii și statul român suportă toate costurile!”

Ministrul Ionuț Stroe, detalii despre noua ordonanță de urgență » Ce trebuie să știe cluburile și sportivii

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează