FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Decizie surprinzătoare în plină pandemie: clubul din Liga 1 care-și trimite jucătorii acasă

Sepsi ia o decizie surprinzătoare, cu mai puțin de trei săptămâni înainte de reluarea oficială a Ligii 1. foto: Bogdan Bălaș +19   FOTO
Sepsi ia o decizie surprinzătoare, cu mai puțin de trei săptămâni înainte de reluarea oficială a Ligii 1. foto: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 19:45

Sepsi ia o decizie surprinzătoare, cu mai puțin de trei săptămâni înainte de reluarea oficială a Ligii 1. 

Președintele Cornel Șfaițer a precizat, în direct la TV, că fotbaliștii antrenați de Leo Grozavu vor putea părăsi cantonamentul după încheierea perioadei de pregătire. 

„Le vom da liber jucătorilor să plece acasă. Sperăm ca, după ce revin, să ne protejăm când vom începe jocurile oficiale. 

Ne putem antrena cu măști, de ce nu?! Sunt niște costuri suplimentare, e adevărat, dar nu cred că e ceva major pentru un club din Liga 1. Noi avem un buget destul de echilibrat, sponsorii nu au putut să plătească contractele în perioada asta, toate cluburile au luat măsuri pentru a avea o stabilitate în buget”, a declarat Cornel Șfaițer, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

13-14 iuniee week-end-ul în care Liga 1 va fi reluată

Ce anunțase MTS, pe 13 mai: 

  • 1. După ce s-a intrat în cantonament, jucătorii se vor pregăti în regim închis. Fie la baza respectivă, pentru cluburile care dețin cazare acolo, fie la o altă locație, aleasă de fiecare grupare în parte și care va fi folosită exclusiv de respectivul club.
  • 2. Se va continua în acest regim închis de pregătire inclusiv după primele două săptămâni de antrenamente. (n.r. - deși multe cluburi au contestat această măsură, în frunte cu Gică Popescu, care a susținut că „n-ai cum să-i ceri unui fotbalist să joace după o lună de cantonament, ar deveni o legumă”, Ionuț Stroe a fost extrem de ferm: „Normele actuale spun clar că rămân în cantonament echipele, în condițiile actuale. Eu înțeleg îngrijorările organizatorilor. Dacă lucrurile evoluează normal, putem relaxa măsurile. Dar azi, regula e clară. Cluburile trebuie să respecte carantinarea de 14 zile, iar dupa aceea, în funcție de evoluția lucrurilor, vom analiza”.

VIDEO. Oficialii lui Sepsi Sf. Gheorghe speră să inaugureze noul stadion al echipei, cu 8.000 de locuri, până la finalul anului:

Citește și alte știri despre Liga 1: 

Au apărut cotele la pariuri pentru prima etapă din Liga 1 programată după pandemia de coronavirus

EXCLUSIV Legăturile neștiute dintre Traian Băsescu și titlurile câștigate de CFR Cluj și Unirea Urziceni: „Totul se juca în culise, știți ce poate să facă un arbitru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează