FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Cluburile din Liga 1, avertizate de LPF după cazul COVID-19 de la Dinamo: „Nu vom face niciun rabat de la respectarea dispozițiilor legale!”

Un membru al clubului Dinamo a fost depistat pozitiv cu COVID-19
Un membru al clubului Dinamo a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 16:37

După ce o persoană din cadrul clubului Dinamo a fost depistată pozitiv cu COVID-19, LPF a emis un comunicat în care avertizează cluburile din Liga 1 să aplice toate măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Liga Profesionistă de Fotbal pune accent pe gravitatea situației și le cere cluburilor să aplice, cu strictețe, reglementările emise de autorități.

„Liga Profesionistă de Fotbal atrage atenția cluburilor să aplice toate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. LPF anunță pe această cale că nu va face niciun rabat de la respectarea în totalitate a dispozițiilor legale prevăzute în ordinul comun al celor două ministere, sens în care toți observatorii de joc au fost instruiți să verifice cu maximă strictețe implementarea regulilor aplicabile”, se arată în comunicat, unde este transmis că „Orice omisiune din partea observatorilor, privind consemnarea neregulilor constatate, va duce la excluderea imediată din corpul de observatori al LPF”.

LPF: „Rămânem consecvenți principiului desfășurării tuturor partidelor”

LPF a ținut să menționeze în comunicat faptul că va căuta soluții astfel încât toate meciurile care vor fi suspendate din cauza infectării cu COVID-19 să fie disputate.

„Asigurăm fanii că vom căuta toate soluțiile pentru ca eventualele meciuri neprogramate să se dispute la o dată ulterioară, deoarece rămânem consecvenți principiului desfășurării tuturor partidelor doar pe terenul de joc”.

VIDEO. Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Ce se întâmplă dacă Dinamo intră la izolare: se amână inclusiv turul semifinalei cu FCSB, dar Cupa și play-out-ul nu se opresc!

Paul Pârvulescu, motivație amuzantă în fața ANAD, după ce a spus la GSP Live că s-a dopat + Gafa de la Comisie care îi prelungește suspendarea încă 25 de zile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
creeperno
creeperno  •  11 Iunie 2020, 22:58

Se amana meciul 100%

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  11 Iunie 2020, 18:53

*** Planeta nu suporta mai mult de 3 miliarde

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  11 Iunie 2020, 18:50

Totul incepe cu ameteli. Dureri de cap. Senzatie de varsaturi. Nu simti nimic . BMW ramine in parcare

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close