FOTBAL  »  Superliga  »  BRĂNEŞTI - CFR CLUJ 1-1

Clujenii critică arbitrajul » Tunurile pe Tudor

Gabi Mureşan va lipsi în derby-ul de sîmbătă viitoare cu Poli Timişoara, transmis de DigiSport
Gabi Mureşan va lipsi în derby-ul de sîmbătă viitoare cu Poli Timişoara, transmis de DigiSport

Articol de - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 00:23

Gabi Mureşan l-a făcut praf pe arbitrul bucureştean, după ce acesta l-a eliminat cu două minute înainte de final

Clujenii atacă din nou arbitrajul în meciurile în care pierd puncte vitale în lupta pentru titlu. După ce l-a iertat în mai multe rînduri de Gabi Mureşan, arbitrul Alexandru Tudor i-a arătat direct cartonaşul roşu mijlocaşului într-o fază în care acesta l-a călcat intenţionat pe picior pe Dinu Todoran. "Mai aveai puţin şi îi rupeai piciorul.Roşu direct! Fără discuţie", i-a spus "centralul" jucătorului clujean.

Ultimele minute ale partidei, Mureşan le-a petrecut în buza tunelului care ducea spre vestiare. "Mi-a dat roşu aiurea, ca să se afle-n treabă! Todoran urla pe teren şi se tăvălea, iar acum nu mai are nimic după ce m-a eliminat. Am intrat normal, jos, nu cum a zis Tudor că i-am rupt picioarele", a ţipat Gabi, gesticulînd nervos.

Maftei a sărit la tuşier
După fluierul de final, şi Vasile Maftei a criticat arbitrajul. "Aţi fost puşi să ne mitraliaţi! Aţi fluierat numai împotriva noastră şi n-aţi ridicat o dată steagul ălă pe atacul Brăneştiului!", i-a strigat fundaşul brigăzii de arbitri în zona vestiarelor. Maftei a fost calmat cu greu de restul colegilor, care l-au împins să intre mai repede în vestiar.

Trei absenţi cu Poli Timişoara de sîmbătă!
În vederea derby-ului cu Poli Timişoara de runda viitoare, Alin Minteuan a pierdut doi fotbalişti decisivi: mijlocaşul Gabi Mureşan, eliminat ieri, şi atacantul Pantelis Kapetanos, ajuns la al patrulea avertisment stagional, după ce în meciul cu ilfovenii a primit galben în urma unei simulări în careu. Grecul îşi programase oricum să plece la o clinică în străinătate, pentru a efectua un RMN la genunchiul operat recent. În plus, şi De Zerbi ar putea lipsi în partida de sîmbăta viitoare, după ce a ieşit accidentat la Buzău.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
pantia09
pantia09  •  01 Martie 2011, 13:36
Postat de stelist4ever pe 28 Februarie 2011, 01:49

Da, tot ce e impotriva cfr-ului de la cluj e "tema", "intentie" etc. Vai saracii de ei, uita cum au castigat campionate si cupe pe seama arbitrilor. Hotii striga hotii, dar na... asa au fost crescuti.

Pe cine faci tu hot? Mai bine stai in banca ta si comenteaza la tine acasa.

berbecali
berbecali  •  28 Februarie 2011, 16:47

asta pentu ca romanii sunt hoti si lipsiti de onoare, pt ca pot face orice in tare lor - ceea ce fac cu cfr. Dc ar avea pic de demnitate jucatorii de la cfr, aia care sunt, n-ar trebui sa mai vina la nationala, o vreme. Sa joace becali, shakira, vama, dragomir, sandu sau tudor

claustrofobus
claustrofobus  •  28 Februarie 2011, 14:22

eliminare corecta la muresan. bravo tudor. a arbitrat bine!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează