FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cod galben! » Cinci dinamovişti riscă să fie suspendaţi pentru meciul cu CFR

Curtean e cel mai bun pasator al roș-albilor în acest campionat, cu 5 assisturi
Curtean e cel mai bun pasator al roș-albilor în acest campionat, cu 5 assisturi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 martie 2013 19:36

Jumătate dintre titulari sînt la un pas de suspendare pentru deplasarea de foc, de etapa următoare, contra lui CFR: Luchin, Rus, Curtean, Matei şi Boubacar.

Cornel Ţălnar are un lot de 24 de fotbalişti, dintre care 5 sînt foarte tineri, fără experienţă, promovaţi de la echipa secundă: Manyur, Steliano Filip, Rotariu, Roman şi Burnea. Pentru antrenorul de 55 de ani încep bătăile de cap, întrucît orice accidentare ori suspendare aduce automat improvizaţii în echipă.

Duminică, împotriva Astrei, de la 20:30, livetext pe GSP.ro şi în direct la Digi 1, "Ţînţarul" nu-şi permite să menajeze pe nimeni, întrucît partida este vitală în lupta pentru ocuparea unui loc de cupă europeană. De etapa viitoare însă, contra lui CFR Cluj, Ţălnar ar putea începe "cîrpelile", întrucît jumătate dintre fotbaliştii săi importanţi sînt la un pas de suspendare! Luchin, Rus, Curtean, Matei, fiecare cu cîte 3 "galbene", şi Boubacar, cu 6 avertismente, nu vor putea evolua în deplasarea de la Cluj în cazul în care vor fi avertizaţi cu Astra.

Cum va arăta Dinamo cu Astra
Bălgrădean - Nica, Luchin, Dr. Grigore, L. Rus - C. Matei, Boubacar, C. Munteanu, Curtean - Dănciulescu, Alexe

5,65 e media notelor GSP obţinute de Luchin, fiind primul la acest capitol dintre fundaşii dinamovişti

5 goluri a marcat Matei în Liga 1, în acest sezon, fiind la egalitate cu Dănciulescu. Alexe e primul, cu 9 reuşite

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Şi-au bătut joc de bani"
Fostul mare atacant al lui Dinamo, Ionel Augustin, i-a pus la zid pe foştii conducători ai "cîinilor". "Au adus fotbalişti care n-au jucat deloc, dar au fost plătiţi cu sume foarte mari. Dinamo trebuia să domine fotbalul românesc pentru că erau la un moment dat nouă acţionari, dar şi-au bătut joc de bani. Au schimbat jucători, antrenori şi a venit timpul să-i lase pe alţii la club. Eu am mare încredere în Negoiţă, vrea să facă treabă", a zis Augustin la Radio GSP. "Oneaţă" e antrenorul principal al selecţionatei României Under 18.

Au dat 3.000 de bilete
Dinamoviştii au cumpărat online 3.000 de tichete pentru partida cu Astra, de duminică, ora 20:30, livetext pe GSP.ro şi în direct la Digi 1. Fanii îşi mai pot achiziţiona bilete de pe biletedinamo.ro pînă mîine, la ora 12:00, iar de azi pot cumpăra şi de la casele din Ştefan cel Mare, cît şi de la Arena Naţională. Programul caselor este zilnic între orele 10:00 - 19:00. Preţurile: 10 lei - peluze, 15 lei şi 20 lei - tribuna a II-a, 50 lei - VIP 2, 80 lei - VIP 1, 200 lei şi 300 lei - loje.

RMN în regulă, salariul nu
Erminio Rullo e perfect sănătos din punct de vedere fizic, cel puţin asta au relevat vizita medicală şi RMN-ul efectuate luni. Fundaşul stînga de 29 de ani nu a semnat momentan contractul cu Dinamo, fiind în continuare în negocieri cu roş-albii. "Cîinii" îi pot oferi maximum 7.000 de euro lunar, în timp ce italianul şi-ar dori un salariu mai mare, plus comisioanele impresarilor.

Inbox:
- La partida cu Astra, dinamoviştii vor sărbători recordul lui Ionel Dănciulescu, care a atins cota 500 de meciuri jucate în Liga 1, la partida cu Petrolul.
- Florentin Petre despre construcţia unui stadion nou şi despre aducerea fostelor glorii la Dinamo: "Noul preşedinte are în proiect să construiască o arenă, să sperăm că se va putea realiza. E foarte important ca din noua structură a clubului să facă parte foşti jucători!".
- Puştiul Radu Andrei (16 ani) l-a impresionat pe Ţălnar la pregătiri şi în amicalul cu Zărneşti (8-0), aşa că antrenorul l-a păstrat pe fundaşul stînga la antrenamentele echipei mari.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
alinacainerosu2009
alinacainerosu2009  •  28 Martie 2013, 12:42

Sa vina italianul !!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Martie 2013, 15:10

Pai o veni el din Italia dar daca tine coada sus , sa joace in liga a 3-a, daca ii da mai mult, dar nu cred ! eu nu inteleg , astia nu au o discutie intre ce sume ar putea fi contractul inainte de a veni si a face atmosfera pe aici ?

spartandinamovist
spartandinamovist  •  27 Martie 2013, 11:56

ce salariu are musat? sal vinda si cu bani pe el si salariul ramas sa se achite dorintele italianului , numai taraganati ne trebuie acest jucator inca din meciul cu astra daca mai negociati mult campionatul se apropie de sfirsit si degeaba lati adus deacum , vechea meteahna a la badea ,adusi jucatori peste ce e in gradina si dupa le propune o rusine de salariu si acestia pleaca ... negoita ce aduci sti ca se plateste ,sau vrei sa arati ca doresti ca borcea care aducea cu badea cite 3-4 jucatori buni dar nu raminea nici unul si ne alegeam cu liberi sau accidentati ... VREM FAPTE NU NEGOCIERI LAI ADUS ,STIAI CA VINE DIN CAMOINAT PUTERNIC SI E SCUMP DAR TOT GRATIS VINE trebuie doar sai dai sa

Vezi toate comentariile (3)
Comentează