FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Colapsul lui Dinamo este iminent » De ce a șters-o creierul afacerii: „Când a văzut ce face «racheta» Cortacero, s-a dat la o parte. E cel mai mare bluf din istorie”

Pablo Cortacero la Dinamo
Pablo Cortacero la Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 08:12 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 08:23

DINAMO. Roș-albii nu mai cred în promisiunile spaniolilor și întrevăd falimentul. 

Din Spania, acolo de unde a transmis că este internat pentru a se trata de Covid, Pablo Cortacero continuă să-i liniștească/amăgească pe fanii lui Dinamo ce-i scriu în privat pe Facebook, spunându-le că există o problemă bancară, independentă de voința lui, din cauza căreia clubul nu poate să intre în posesia sumei de 400.000 de euro pe care a promis-o de 10 zile. 

Don Pablo le-a transmis suporterilor, foarte puțini, care mai cred în el, că va dovedi curând că poate susține financiar Dinamo, el făgăduind săptămâna trecută că va investi 10 milioane de euro. Altor fani, mai puțin creduli, le-a transmis că încearcă să facă rost de bani!

Giovanni Becali despre ce face Cortacero la Dinamo: „E cel mai mare bluf din istorie”

Rufo Collado a venit la Buftea să-i liniștească pe jucători, pe Contra, doar că toți cei de la Dinamo se amuză pe seama promisiunilor. „Că tot se apropie Crăciunul, doar un miracol mai poate să ne convingă, același miracol care să scape clubul de la faliment", au transmis jucătorii și angajații. 

Nici măcar jucătorii spanioli aduși de managementul iberic, neplătiți și ei, nu se mai duc pe fentele lui Don Pablo. Așa cum anunța GSP săptămâna trecută, Juan Melero, „eminența cenușie" a proiectului, cel ce i l-a adus pe Cortacero lui Negoiță, s-a retras din afacere

A confirmat ieri Ioan Becali, la Pro X: „Când Melero a văzut că «racheta» lui, Cortacero, nu execută ordinele, s-a dat la o parte. Din ce știu, Melero s-a retras, l-a dus cu vorba și pe Contra. E unul dintre cele mai mari blufuri din fotbalul românesc. Vor pleca toți".

„Contra vorbește tot timpul cu Melero și îi spune: «Ce mi-ai făcut, unde m-ai adus?!». La spanioli e motto «La semana que viene», iar mai nou o să fie «La semana când se va face bine Pablo». Cred că Dinamo va reveni la domnul Negoiță și fanilor, că au și ei procente. Înainte apăreau la TV, acum nu-i mai văd deloc"
-  Ioan Becali

Contra despre Cortacero: „Nu știu dacă e internat sau nu"

Cosmin Contra pregătește meciul de duminică, de la Viitorul, dar nu este convins că va mai rămâne la Dinamo, și el fiind neplătit de când a semnat cu roș-albii: 

„Problema sunt promisiunile care se fac săptămână de săptămână că situația se va reglementa și nu se reglementează. Dacă s-ar fi spus de la început că vor veni banii în luna decembrie, cred că nimeni nu ar fi avut ceva de comentat. Nu sunt probleme numai la prima echipă, ci și la antrenorii de la juniori, staff-ul administrativ, cei care sunt la terenuri, bucătarii, angajații de la club, singurul care poate să deblocheze această situație este Cortacero. Care, din păcate, este cu Covid și deocamdată nu știm care e starea lui de sănătate. Am înțeles că este internat, nu știu dacă este adevărat sau nu".

Citește și alte știri despre Dinamo: 

„Nuevo Dinamo” are cel mai slab atac din istoria clubului! Cum se compară Nemec și Gueye cu „greii” Georgescu, Cămătaru sau Dănciulescu

EXCLUSIV Comparație Cortacero - Borcea: „Dinamo schimba arbitrii când voia. Cristi juca table în avion cu oameni importanți din FRF și LPF”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
creeperno
creeperno  •  06 Noiembrie 2020, 22:46

Banca este in carantina si dupa 14 zile o sa fie virati banii

1258802267479225
Marian Ghergus  •  06 Noiembrie 2020, 15:57

SCENARIU !! Iau jucatori liberi de contract si merg cu ei la un club unde autoritatile prin abuz si suporterii se implica pentru a mentine clubul in prima liga. In acest context in complicitate cu jucatorii favoriti le fac niste contractede ordinul zecilor de mii de euro lunar. In acest context chiar daca eu dispar am lega jucatorii prin contract de club, care prin autoritatile sus mentionate si suporteri vor face pe draq in patru sa salveze clubul si in acest fel jucatorii probabil vor primi banii pe care-i vom imparti frateste....

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  06 Noiembrie 2020, 15:27
Postat de catalynn pe 06 Noiembrie 2020, 10:14

... la Badea se întoarce. :-))) Asta e, boala lunga moartea pacientului. Închideți odată prăvălia, returnați clubul Statului și procedați ca Steaua, o luați de jos însă o sa aveți stadion (probabil cu pista dar oricum mai bine ca acum) și nu veți mai fi slugile a tot felul de “finanțatori”. Clubul Dinamo e al MAI sau nu mai e deloc, punct!

Acolo nu se faace stadion pana nu-si da Badea acceptu, Dinamo poate avea si in secunda asta stadion nou nout, tot ce trebuie sa faca e sa falimenteze AFC ala si el sa-si dea acordu, ca CNI preia doar un proiect de constructie fara alte piedici.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează