FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Comparație Cortacero - Borcea: „Dinamo schimba arbitrii când voia. Cristi juca table în avion cu oameni importanți din FRF și LPF”

Cei mai vechi oameni de la echipă fac comparații între ceea ce este și ceea ce a fost Dinamo în ultimii ani cu perioada Borcea-Badea. +34   FOTO
Cei mai vechi oameni de la echipă fac comparații între ceea ce este și ceea ce a fost Dinamo în ultimii ani cu perioada Borcea-Badea.

Articol de - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 18:55 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 19:39

DINAMO. Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a scris despre problemele delicate cu care se confruntă noii investitori din „Ștefan cel Mare”. Oficialii dinamoviști au ajuns să împrumute diverse sume, până la banii promiși de Cortacero, ca să acopere cheltuieli curente, inclusiv pentru deplasare la meciuri. 

Cei mai vechi oameni de la echipă fac comparații între ceea ce este și ceea ce a fost Dinamo în ultimii ani cu perioada Borcea-Badea. 

Dezvăluiri din interior: „Dinamo schimba arbitrii când voia, acum e cea mai dezavantajată”

„Borcea avea un stil de a-i impresiona și de a-i face și pe jucători să considere că sunt într-adevăr la un club mare. În cantonamente, chema șeful de sală de la restaurant și pe ospătari din prima zi, de față cu echipa. Le dădea 50-100 de euro fiecăruia, îi alinia pe toți și le spunea să aibă grijă de fotbaliști să nu le lipsească nimic. 

Apoi, în deplasările externe, mergeau oameni importanți din LPF și din FRF, jucau table în avion, ca să vadă și jucătorii că Dinamo are influență la nivel înalt. Dinamo schimba arbitrii când voia, și cu o oră înainte de meci, acum e cea mai dezavantajată echipă din Liga 1, ați făcut și voi la Gazetă analiză", au comentat „câinii roșii”. 

Imagini de colecție cu Cristi Borcea din perioada în care era acționar la Dinamo:

Cristi Borcea
+30 FOTO

Bilanțul lui Borcea la Dinamo

  • Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.
  • În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani de închisoare.
  • În februarie 2019 a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, alături de Dragoș Săvulescu și Radu Mazăre. El a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. A fost eliberat în noiembrie 2019, după 9 luni.

VIDEO Florin Bratu nu crede că Borcea investește la Dinamo: „El nu se simte bine dacă nu iese în față”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Șefii lui Dinamo bat din poartă în poartă! Au ajuns să se împrumute ca să acopere cheltuieli curente, inclusiv pentru deplasare la meciuri!

Dinamo a anunțat că Pablo Cortacero a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

Anamaria Prodan și Marcel Pușcaș prevăd un viitor sumbru la Dinamo: „Spălare de bani, pe scurt” + „Clubul se va întoarce la Negoiță”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
81mada
81mada  •  06 Noiembrie 2020, 12:35

Si care este ideea??? Ar trebui si spanioli sa se comporte precum Borcea? Sa cumpere arbitri? Sa plimbe jurnalisti prin europa, banii la greu dati la presa, asta sa faca astia ca sa fie bine?

parpalache
parpalache  •  05 Noiembrie 2020, 13:45
Postat de ssilvio pe 04 Noiembrie 2020, 21:46

Dinamo are vreo 2 derby-uri in ultimii 15 ani câștigate cu Steaua 2-1, cu 2 goluri din penalty.

Dar nu ne zici cate are fcsb?

parpalache
parpalache  •  05 Noiembrie 2020, 13:43

Pfui!Ce penibil!Pe cine citati voi mai baieti-ca vad ca puneti si ghilimele?Tot pe Annamaria Prodan?Sau o fi skins berceni?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează