FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a anunțat că Pablo Cortacero a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 13:14 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 14:00

Dinamo a anunțat pe rețelele de socializare că Pablo Cortacero, acționarul majoritar al clubului, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu câteva zile.

Chiar în momentul în care tot mai multe voci din cadrul fotbalului îl contrestau pentru proiectul impus la Dinamo, Pablo Cortacero a fost anunțat pozitiv cu COVID-19. Acesta are simptome specifice și se află la spital de câteva zile, urmând tratamentul.

Pablo Cortacero, confirmat pozitiv

București, 4 noiembrie 2020. Acționarul majoritar Pablo Cortacero a fost confirmat pozitiv la testarea efectuată în Spania pentru diagnosticarea Covid-19, a anunțat directorul general al clubului Dinamo București, Alex Couto Lago.

"Am discutat aseară cu Pablo, era în spital. A avut simptome specifice, probleme cu respirația, dar se simte mai bine după câteva zile de spitalizare. Sperăm să iasă din spital în cel mai scurt timp, să fie trimis acasă sub tratatament specific. Pablo face un apel la unitate în aceste momente complicate pentru fiecare dintre noi. Nu este simplu de rezolvat toate problemele în această pandemie. Tuturor prietenilor mei le transmit că sunt în fiecare zi la birou pentru a găsi cele mai bune soluții de organizare în cadrul clubului", a declarat Alex Couto Lago pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.
Dinamo, pe pagina de Facebook

Pablo Cortacero, confirmat pozitiv București, 4 noiembrie 2020. Acționarul majoritar Pablo Cortacero a fost confirmat...

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Wednesday, November 4, 2020

Următorul meci al echipei Dinamo București în această ediție de campionat este programat duminică, 8 noiembrie (ora 21:00), în deplasare, cu Viitorul Constanța, în etapa a zecea din Liga 1.

Citește mai multe știri din fotbal:

O nouă lovitură pentru Mititelu! OSIM i-a respins cererea de a înregistra o marcă similară ca cea a CS Universitatea Craiova

Anamaria Prodan și Marcel Pușcaș prevăd un viitor sumbru la Dinamo: „Spălare de bani, pe scurt” + „Clubul se va întoarce la Negoiță”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
creeperno
creeperno  •  04 Noiembrie 2020, 22:46

A luat covid de la bancomat si va vira banii dupa carantina

deusdat
deusdat  •  04 Noiembrie 2020, 16:21

Dacă își închipuie cineva că ăsta se mai întoarce... :)))

blackknight
blackknight  •  04 Noiembrie 2020, 16:14

observ ca marea problema a romanilor (majoritatea stelisti -> nimic surprinzator aici - tine de IQ) nu pot trai de grija lui dinamo... echipa lor nu mai conteaza, important e sda aiba dinamo probleme... bai... noi o sa supravietuim si fara dinamo (daca o sa fie cazu), voi o sa ramaneti niste hiene fara coloana vetrebrala, fara creier, dar pline de ura si daca merge bine si daca merge rau dinamo!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează