FOTBAL  »  LIGA 2  »  CRAIOVA

O nouă lovitură pentru Mititelu! OSIM i-a respins cererea de a înregistra o marcă similară ca cea a CS Universitatea Craiova

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 12:59 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 13:02

Echipa lui Adrian Mititelu a încercat să înregistreze o marcă asemănătoare cu cea a CS Universitatea Craiova, dar cererea a fost respinsă de OSIM.

Fotbal Club U Craiova SA, societate aflată în faliment, a încercat să înregistreze o marcă similară ca cea a Clubului Sportiv Universitatea Craiova, însă OSIM a respins cererea și acceptat opoziția clubului condus de Pavel Badea. Marca era denumită „ECHIPA DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA” și avea ca reprezentare grafică „stema în dungi” a Științei, însă cu unele modificări.

O nouă lovitură pentru Mititelu! OSIM i-a respins cererea de a înregistra o marcă similară ca cea a CS Universitatea Craiova

Comisia dispune admiterea opoziției și decide respingerea la înregistrarea mărcii individuale, combinate, culori revendicate, alb, albastru, având denumirea ECHIPA DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA” „Mărcile în conflict pot fi considerate similare până la identitate, criteriile stabilite în vederea evaluării riscului de confuzie. Mărcile pot fi confundate din punct de vedere fonetic, vizual, conceptual și semantic, mărcile în conflict sunt identice din punct de vedere al serviciilor din clasele 35 și 41.
OSIM

OPOZITIE CASTIGATA Fotbal Club Craiova by Gazeta Sporturilor on Scribd

A fost a doua lovitură primită de Mititelu într-un timp relativ scurt, deoarece TAS a indicat faptul că echipa din eșalonul secund, FC U Craiova 1948, nu poate să folosească brandul „Universitatea Craiova” și a dat dreptate instanțelor care deciseseră acest lucru în România.

Citește mai multe știri din fotbal:

LPF intervine în războiul dintre FCSB și CSA Steaua: „Refuz să accept că ni se poate confisca istoria unui fenomen”

Ce a scris presa din Italia despre prestaţia lui Haţegan: „Nimeni nu s-ar fi prins dacă n-aveam arbitru”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (20)
stefy29
stefy29  •  05 Noiembrie 2020, 10:33
Postat de lionforever pe 04 Noiembrie 2020, 19:20

Tragic este faptul cum organele statului permit ca un escroc care nu-și plătește taxele sa poată trece bunurile imobiliare pe numele altor persoane ca sa poata fi vândute fără ca persoana respectiva sa isi plateasca datoriile pentru vechile societăți.

Si mai tragic este faptul ca organele statului nu-i condamna pe cei care au devalizat anrp, printre ei fiind si persoane pe care tu si altii ca tine ii ridicati in slavi.

lionforever
lionforever  •  04 Noiembrie 2020, 22:57
Postat de fly_vyp pe 04 Noiembrie 2020, 19:27

A facut-o in trecut. Saptamana aceasta a fost promulgata legea privind confiscarea extinsa si...nu-i vad prea bine.

Asa să-i ajute bărbosu!

george_br
george_br  •  04 Noiembrie 2020, 22:24
Postat de teodor53 pe 04 Noiembrie 2020, 20:28

Incredibil în ce țară trăim! Incredibil ce justiție avem! Acesta individ, voia să decidă cine este Știința, cine are palmaresul, cine duce mai departe istoria acestui club legendar! Multiplele amânări au acum o explicație! Budă are legături directe cu Rotaru, de fapt nu Budă, ci copii lui! Cu siguranță Rotaru nici nu a schimbat o vorbă cu Budă în legătură cu acest proces! Poate așa ne putem explica și cum s-a pierdut marca Universitatea Craiova, proces decis tot de ICCJ! Mafia din justiție se pare că încă persistă și în anul de grație 2020! Nu cred ca ne mai facem vreodată bine, cu asemenea ***! JUSTICE FOR CRAIOVA, DACĂ SE VA PUTEA VREODATĂ! se pare că încă persistă și în anul de grație 2020! Nu cred ca ne mai facem vreodată bine, cu asemenea ***! JUSTICE FOR CRAIOVA, DACĂ SE VA PUTEA VREODATĂ! h***

Da, justitia noastra e praf! Sta in genunchi in fata "baietilor destepti" care au grija sa sape adanc la temelia ei. Asa se intampla cand nu ne intereseaza votul si nu iesim la urne... Ies in schimb pomanagiii si cei cu mai putina scoala si uite-asa baietii de care vorbeam isi fac mendrele dupa bunul plac. Trist, foarte trist!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează