INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATALANTA - LIVERPOOL 0-5

Ce a scris presa din Italia despre prestaţia lui Haţegan: „Nimeni nu s-ar fi prins dacă n-aveam arbitru”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 12:09 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 12:14

Ovidiu Hațegan (40 de ani) s-a descurcat bine la Atalanta - Liverpool 0-5, a trebuit să-l avertizeze pe Klopp, care cerea insistent un penalty. „Nimeni nu s-ar fi prins dacă n-aveam arbitru. N-a complicat un meci în sens unic”, a scris Gazzetta dello Sport.

Ovidiu Hațegan și brigada românească delegată la Bergamo, cu István Kovács asistent VAR, au fost marți seară martorii demonstrației de forță a lui Liverpool, 5-0 cu Atalanta. Centralul arădean s-a achitat bine de misiunea încredințată de UEFA, la al treilea joc consecutiv în grupele Ligii!, și n-a ieșit în evidență decât în minutul 73, când a avut un mic conflict cu Jürgen Klopp. Managerul german protestase vehement, reclamând un 11 metri la contactul în careu dintre Mojica și Jones.

„Prea multă eleganță”

„L-am întrebat pe el (n.r. - arbitrul de rezervă, Sebastian Colțescu) de ce nu s-a dat penalty și nu a știut”, a bombănit Kloppo. Hațegan a căutat să-l calmeze și i-a transmis că faza a fost verificată de arbitrii din camera VAR, dar acest lucru nu l-a convins pe antrenorul taxat cu cartonaș galben. Gazzetta dello Sport i-a dat nota 6 centralului. „N-a complicat un meci în sens unic și și-a permis finețea de a-l avertiza pe Jones în minutul 3, după ce lăsase corect avantaj. Prea multă eleganță într-o seară în care nimeni nu și-ar fi dat seama dacă nu exista arbitru”, a scris cotidianul italian.

5-0este cea mai categorică victorie reușită în istoria cupelor europene în deplasare de o echipă din Anglia contra uneia italiene. Liverpool, marți cu Atalanta

Șovre și Gheorghe, 5,5

În schimb, GdS le-a reproșat, câte o eroare, asistenților Octavian Șovre și Sebastian Gheorge și le-a dat 5,5. „Singurele greșeli evidente. Jones e ținut în joc de Palomino în minutul 22, însă s-a flueirat ofsaid, în timp ce în 29, Zapata a nimerit bara transversală și a fost semnalizat în poziție afară din joc inexistentă, la finalul acțiunii. Acel penalty cerut la 0-5 de Klopp ar fi fost exagerat”.

3 hattrickuriare Diogo Jota în Champions și Europa League de la startul sezonului trecut. Este al zecelea jucător cu "triplă" pentru Liverpool în C1/Ligă

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Gnohere, aproape să lucreze din nou cu Rednic! Tehnicianul e în discuţii cu Mouscron

Lumea uită fotbalul din cauza virusului! Pierderi uriașe din cauza lipsei suporterilor de pe stadioane

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează