FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Colegul le-a devenit șef » Cine sunt fotbaliștii de la FCSB care au fost și coechipieri cu Dică

Enache și Dică colegi de echipă la CS Mioveni
Enache și Dică colegi de echipă la CS Mioveni

Articol de - Publicat vineri, 19 mai 2017 00:00

Șase dintre actualii jucători ai Stelei au evoluat în aceeași echipă cu Dică.

Nicolae Dică nu are niciun fel de emoție că va intra într-un vestiar cu zeci de caractere diferite: "Voi demonstra că am valoare de Steaua! Nu am emoții, am capacitatea să gestionez situația de la echipă. Dacă nu mă simţeam pregătit, nu veneam să antrenez Steaua", a spus Dică imediat după ce-a fost contactat de patronul echipei.

Interesant este că antrenorul de 37 de ani a fost coleg de vestiar cu mai mulți jucători pe care acum îi va avea de antrenat și care trebuie să-i asculte indicațiile! Dică a jucat la CS Mioveni cu Gabriel Enache și cu Eduard Stăncioiu la CFR Cluj.

Nicolae a trecut în carieră și pe la noua campioană a României, Viitorul, și a fost unul dintre partizanii promovării echipei în prima ligă în 2012. A jucat cu Mihai Bălașa, Denis Alibec și Florin Tănase, dar și cu cel mai nou transfer al roș-albaștrilor, Ionuț Larie, venit acum din Gruia.

Chiar dacă a îmbrăcat tricoul Stelei în perioada 2004-2008, dar și în 2011, Dică nu s-a intersectat în niciun mandat cu Lucian Filip, fotbalist care este un produs exclusiv al centrului de copii și juniori al Stelei.

"Este o mare schimbare pentru mine! E un lucru pe care l-am visat mereu și cred că orice antrenor din România își dorește să antreneze Steaua"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

"Sper să avem rezultate cu Dică şi să câştigăm trofee împreună. Se bazează mult pe antrenamente tactice. De când eram colegi țin minte cum încerca să creeze un grup unit"
Florin Niță, portar FCSB

PROGRAM: A sunat reunirea pe 9 iunie

Nicolae Dică și-a intrat deja în rol și-a stabilit programul de pregătire al echipei pentru această vară.

Jucătorii vor reveni la antrenamente pe 9 iunie, atunci când vor fi reunirea și vizita medicală, iar pe 10 iunie lotul vicecampioanei va pleca în Slovacia, pentru primul cantonament al verii.

Steliștii vor sta aici până pe 22 iunie, vor reveni în România pentru 3 zile, apoi vor pleca în Olanda până pe 6 iulie. Meciurile de pregătire nu au fost încă anunțate.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  19 Mai 2017, 10:49

Dica-i un fel de *** Ratoi 2 ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

myke82
myke82  •  19 Mai 2017, 09:56

M-as mira sa-l asculte Alibec sau Enache. Cred ca o sa-l ia ***. Dica trebuia sa mai capete experienta si sa treaca niste ani peste el, apoi sa vina la Steaua. Este prea linistit si prea moale pentru functia asta. Are un caracter ca cel al lui Galca si asta nu e bine pentru antrenorat. In domeniul asta trebuie sa fii mai tupeist si mai dur.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează