FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO, VINERI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

"Colosul suferă, trebuie să profităm" » Moldovenii i-au pus gând rău lui Dinamo și nu uită de declarațiile tăioase din primăvară

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2018 10:47

Flavius Stoican, antrenorul lui Poli Iași, are planuri mari pentru meciul de vineri seara cu Dinamo. 

Ieșenii au două victorii la rând cu câte 3 goluri marcate, 3-0 cu Chiajna și 3-2 cu Voluntari, și așteaptă cu optimism duelul cu "câinii". Elevii lui Flavius Stoican văd roșu înaintea ochilor în perspectiva partidei de vineri: "Așteptăm Dinamo cu mare interes, fiindcă oamenii de acolo au spus toată primăvara că Iașiul e singura formație ce nu merita în play-off".

Flavius a luat un campionat cu Dinamo ca jucător, a fost și antrenor la roș-albi, i-a preluat de pe locul 12 și a terminat ediția 2013/2014 pe locul 4, de Europa, echipa nejucând în cupele europene din cauza insolvenței.

"Întâlnim un brand, un colos, cu suporteri fanatici și senzaționali. Totuși, colosul suferă, trebuie să profităm. E un meci deschis oricărui rezultat, o să-i fac pe fotbaliștii Iașiului să zburde! O să fim pregătiți ca la carte, indiferent ce probleme de lot avem, indiferent cine va intra", a comentat Stoican pentru GSP.ro.

4 fotbaliști
din lotul moldovenilor au activat la Dinamo: Andrei Cristea, Ionuț Cioinac, Laurențiu Rus și Patrick Petre

"Dacă batem, ne va crește moralul pentru bătăliile ce vor urma. Eu le spun mereu jucătorilor că putem transforma în realitate ceea ce gândim"
Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

Mesaj pentru Bratu

Au fost colegi la Dinamo în 2007, vor fi adversari vineri, în premieră. Stoican despre Bratu: "Până acum câteva săptămâni, Florin era lăudat de dinamoviști, i s-a prelungit și contractul, totul era senzațional. Acum, după câteva nereușite, ar trebui ca lumea de la Dinamo să fie alături de antrenor. Cred că e nevoie de continuitate acolo. Dacă va fi demis după jocul cu noi? Nu cred, nu e problema mea". 

4 indisponibili

Ieșenii au patru probleme de lot, trei în zona defensivă, una în ofensivă. Bădic, Mihalache și Rus nu s-au antrenat în ultimele zile cu echipa, iar Sanoh s-a lovit după ce a dat gol cu Chiajna. Stoican speră să refacă măcar unul dintre cei 4. 

  • Poli Iași - Dinamo se joacă vineri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Citește și: I-a nimicit pe jucători! Președintele lui Dinamo iese la atac și anunță revoluția: "Nu va plăti doar antrenorul, vor plăti și ei!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10209266141915128
Ioan Gabor  •  18 Septembrie 2018, 16:37

CSMS Iasi va lua campionatul !

1924355661199388
Sierra Leone  •  18 Septembrie 2018, 13:25

Bratule am impresia ca tu joci la 6 din 49. Nucleul de pe 70% din jucatori ii ai la dispozitie de cel putin 6 luni . Inca nu ai o formula de start joci la cacealma baietas. Vad ceva normal sa fii demis ,ca dinamovista trebuie sa-ti mai dea 2 etape .[apropos stii chestia cu Dinu?/ huidu huuu i-ati valiza si te du]]]

Vezi toate comentariile (2)
Comentează