FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

I-a nimicit pe jucători! Președintele lui Dinamo iese la atac și anunță revoluția: "Nu va plăti doar antrenorul, vor plăti și ei!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 10:51

Alexandru David, președintele lui Dinamo, i-a criticat dur pe jucătorii "câinilor" pentru evoluțiile modeste din ultima vreme și i-a amenințat că nu își vor mai primi salariile până nu vor reveni în primele 6 echipe ale campionatului. 

"Așa cum am mai spus, cu Florin Bratu trebuie să avem răbdare. Ar trebui totuși să ne luăm privirea de la Florin și să ne uităm și spre jucători. Despre ei nu vorbește nimeni. Vreau să le transmit un mesaj foarte clar jucătorilor. Să înțeleagă că nu o să plătească doar antrenorul, vor plăti și ei. Jucătorii au fost aduși de banca tehnică, niciodată nu s-a pus problema să vină jucători peste capul antrenorului. 

Jucătorii au doar cereri. Dar într-o relație e normal să se și ofere lucruri. E vorba de toți jucătorii de la Dinamo. Jucătorii trebuie să se trezească. Dinamo și-a făcut un obicei din a plăti salariile cu precizie nemțească. Jucătorii se înșală dacă  vor crede că lucrurile vor continua așa. Până nu reușim să ajungem în primele 6 echipe, ar putea apărea și restanțe salariale. 

În momentul în care își vor recupera restanțele fotbalistice, vom fi și noi la zi cu salariile. E ca într-o căsnicie. Trebuie să și primești, nu doar să oferi. Dinamo trebuie să fie în primele 6 etapă de etapă pentru a fi la zi cu salariile. Dacă nu, atunci și noi vom fi restanțieri. Categoric, trebuie să câștige următoarele două meciuri. Dacă jucătorii nu sunt conștienți de asta, e grav. 

Ce să facă Florin Bratu? Să dea el gol din 4 metri? Jucătorii sunt restanți către toată suflarea dinamovistă! Până nu ajung acolo unde le e locul, vor fi restanțe! Să se trezească!", a spus Alexandru David, la Pro X. 

10
e în prezent poziția ocupată de Dinamo în clasaement. Urmează meciurile cu Poli Iași (d) și Sepsi (a)

Oficialul dinamovist a oferit noi detalii și despre negocierile cu Dan Nistor pentru prelungirea contractului. 

"Dan Nistor mai are contract cu Dinamo doi ani, suntem în negocieri. Discuția nu e închisă, dar asta nu-l scuză pe Dan Nistor. Ceea ce a cerut nu e de nerealizat, suntem în negocieri. Dar nu i-a spus nimeni lui că vom încheia negocierile. E evident că noi suntem nemulțumiți de modul în care ei joacă fotbal. Noi, conducerea, avem doar obligații, ei nu", a spus David.

"Singura variantă de luat în calcul e Florin Bratu, nu Niculescu! Să fie clar pentru toată lumea" Alexandru David, președinte Dinamo

"Din punct de vedere al bugetului, ar trebui să fim în primele 5. Dacă vorbim de nivelul lotului, ar trebui să fim în primele 4" Alexandru David, președinte Dinamo

Vezi și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
mosvasile
mosvasile  •  19 Septembrie 2018, 08:32

Oare de ce GSP nu-i cenzureaza deloc pe cativa *** al caror vocabular se reduce la "prostalaule"?***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2018
kwd2018  •  18 Septembrie 2018, 16:59
Postat de kwd2018 pe 18 Septembrie 2018, 16:59

seful vostru, pr ost alaule ciorbar. Zecarule

sau decar, da-ti suna mai important

kwd2018
kwd2018  •  18 Septembrie 2018, 16:59
Postat de balauru48 pe 18 Septembrie 2018, 14:01

Ce mecla are asta...

seful vostru, pr ost alaule ciorbar. Zecarule

Vezi toate comentariile (38)
Comentează