FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Continuă războiul! Cornel Dinu l-a ironizat din nou pe Bratu: "Ce facem, măi Florinele, măi? Nu ai cum să pretinzi rezultate așa!"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 10:09

Cornel Dinu și Florin Bratu au avut mai multe schimburi tensionate de replici în ultima perioadă, iar duelul de la distanță dintre cei doi a continuat și după etapa a 8-a. "Procurorul" a analizat înfrângerea lui Dinamo cu Astra, 1-2, și l-a criticat din nou pe tehnicianul dinamovist.

"E o situaţie destul de rară în istoria lui Dinamo. A fost un joc expresiv, s-au întâlnit doi antrenori cu diferenţă foarte mare de pregătire.

Nici Mulţescu nu e perfect, câteodată e prea apăsat pe anumite întâmplări decât pe esenţa jocului, spre deosebire de Bratu, care explică la final, pronunţă de vreo trei ori că aceşti jucători nu au experienţă, nu au maturitate.

În primul rând, el nu are maturitate pentru ce se întâmplă cu echipa Dinamo. Nu a jucat două meciuri cu aceeaşi formulă de joc. Când n-ai o formulă de joc în etapa a opta, un anumit echilibru în a găsi jucători şi a-i omogeniza, nu ai cum să pretinzi rezultate.

Mă uitam la Barcelona, joacă şapte meciuri în 23 de zile. Ce facem, măi Florinele, măi? Ce face antrenorul de la Barcelona? Îi schimbă pe toţi de la un meci la altul?", a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

Vezi și:  EXCLUSIV Bratu e aproape demis » Cine vine în locul lui la Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  20 Septembrie 2018, 05:51

Bre nea Corneluş...eşti răvăşit total!Ai trecut de faza în care faci dezacordul dintre subiect şi predicat şi ai ajuns la faza terminală!Nu ți-a ajuns cât le-ai pupat popoul comuniştilor, ai trecut la cel al psd-iştilor, dar eşti disperat că nea Nelu Ilici Iliescu mai are un pârț şi dă colțul.Ce te faci matale fără moaşte!Nu-ți rămâne să te duci să mai "ciupeşti" câte o sută de euro de la Giovanni.Vai de steaua ta de frustrat amețit!

daniels
daniels  •  18 Septembrie 2018, 17:41

bah ce îmi era dor de nea dinu!!! ieri plângeam ca nu mai apare sa zică și el ceva sa ne mai bucure cu ințelepciunea lui de procuror, și iaca, minune... i-a zis-o lu mitralieră zis bretone, zis și" ca și plecat de la Dinamo"! cum sa nu-ți placa mister dacă le pune asa ca untu'pe pâine!!! și unde îl duce pe el marea inspirație: la Barcelona !!!! vaiiiiii! de parca cățeii ăștia ar manca jar ca în basmele cu Fat Frumos!!!! ce exemplu ti-ai gasit tataie sa il inveti tu pe mitraliera cum functioneaza tunul!!!! in care univers intotdeauna alti 11 pierduti pe teren in culori ros-albe vor învața ceva din jocul Barcelonei! si cum s-ar putea metamorfoza bratone asta al tău în vreun antrenor de top peste noapte....lasă mister ca e bine asa! asa caței asa antrenor asa procuror!!!!

tandd
tandd  •  18 Septembrie 2018, 16:41
Postat de bazileon pe 18 Septembrie 2018, 14:57

Poti sa fii mare dinamovist si, in acelasi timp, prost, inoportun, jignitor, orbit de propria glorie sau de senectute etc. Vezi si Chirita, Augustin, Fl. Petre. Mai mult bun simt nu ar strica, dar de unde la Mister?!

ptr ce se intampla la dinamo dinu a avut prea mult bun simt cand s-a exprimat.Nici jucatori nu sunt ,dar nici locul 10 nu e ala corect,antrenorul e departe tare de ce se vrea de la dinamo.Adica vrei sami spui ca gazu,sepsi,calarasi sau iasi au bani sau investesc mai mult ca la dinamo?NU nici pe depate dar uite ca sunt in fata lui dinamo,ba mai mult uitate cum joaca sepsi ca sa vezi ce inseamna un antrenor sau uita-te si la gaz cum revine si castiga ,pana si amaratii aia de la hermanstad joaca mai cursiv si mai ok decat dinamo si nu-i au pe messi si pe bousqets in echipa

Vezi toate comentariile (15)
Comentează