FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPIDISTI.RO

Coman: "Aştept ofertă de la Rapid! Aş fi dispus să mă întorc!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 decembrie 2008 00:00

Fostul giuleştean, Dani Coman, spune că aşteaptă o ofertă din partea Rapidului şi le mai promite încă o dată fanilor că nu se va duce la Steaua sau la Dinamo, anunţă rapidişti.ro

"Aştept în continuare o ofertă de la Rapid. Nu m-a căutat nimeni, dar vreau să ştie că încă sunt dispus să discut, să mă întorc. Eu nu vreau să îi iau locul lui Stăncioiu, nu vreau să iau locul nimănui. Edi a făcut un meci bun la Bordeaux şi nu numai acolo.

Dinamovişii îl au şi ei pe portarul echipei naţionale,Lobonţ, pe Dolha, un portar excelent şi oricum nu am discutat nimic cu ei. Iar dacă pleacă Zapata, vine Tătăruşanu. Oricum, nu se pune problema să ajung la o rivală, fanii să ştie că sînt rapidist şi sînt un om de cuvînt",   a spus Coman la Informatia.

Mai multe ştiri despre Rapid pe rapidişti.ro

Playtech: BOMBĂ! Ce a făcut Gigi Becali pentru Monica Anghel! Gestul GENIAL al afaceristului


Comentarii (17)
 •  07 Decembrie 2008, 00:29

Deja a dat in penibil.

 •  07 Decembrie 2008, 00:10

Faptul ca n-ai mai jucat demult. Faptul ca fotbalul in general duce lipsa de fonduri, etc..Faptul ca urmeaza recesiunea si ani greide privatiuni..etc.. Ce zici ? Te-ai calicit mai mut decit trebuia. Acuma nu mai ramine decit sa-ti urez, Mult Noroc.

 •  06 Decembrie 2008, 23:48

ca portar e ok...dar in rest e varza ce dracu mai cauti mai timpitule dupa ce ai facut tam-tam sa devii jucator liber si unde sa te intorci la panarama aia de ekipa unde nici mincare la cantina numai au..:)))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează