FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - URZICENI 1-0

Coman: "Titlul este un obiectiv realizabil, avem o echipă tehnică"

Dănuţ Coman a închis poarta Rapidului în meciul cu Urziceni
Dănuţ Coman a închis poarta Rapidului în meciul cu Urziceni

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 23:21

Portarul Rapidului, Dănuţ Coman, s-a declarat extrem de fericit după victoria din meciul cu Unirea Urziceni, scor 1-0, declarînd că echipa sa a demonstrat cît de puternică este, în ciuda condiţiilor nefavorabile. Goalkeeperul giuleştean nu a uitat să le mulţumească suporterilor, care l-au aclamat pe toată durata meciului.

"A fost un meci foarte greu, terenul a fost aproape impracticabil, dar ne dorim să cîştigăm fiecare meci, indiferent de condiţii. Sîntem extrem de fericiţi că am cîştigat, deşi terenul nu prea ne-a ajutat. Noi sîntem o echipă tehnică.

Le mulţumesc fanilor, ştiu că ţin la mine, aşa cum ţin şi eu la ei. Fără suporteri ne-ar fi foarte greu şi sper ca la finalul campionatului să ne bucurăm împreună pentru cîştigarea titlului. Este un obiectiv realizabil, ţinînd cont de valoarea echipei. Dacă vom avea linişte putem obţine rezultate cu această echipă.

Cred că Unirea va încurca multe echipe în acest retur. Va fi un retur de foc, dar sper ca noi să triumfăm la final", a spus Dănuţ Coman la finalul meciului, pentru GSPTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
kaaba
kaaba  •  26 Februarie 2011, 09:21

DESTUL cu acest scandal legat de BORNESCU si de COMAN sa apere care e mai in forma ,amandoi sunt BUNI ,daca ajungem in cupe o sa fie loc de aparat pt amandoi,sa lasam ANTRENORUL sa hotarasca,el e vinovat daca nu indeplineste obiectivul....FZR

horik23
horik23  •  26 Februarie 2011, 00:54

Respect etern Dani Coman !!!! Forza Coman si Bornescu !! Trebuie sa fie sustinuti amandoi! Cei ce striga impotriva vreunuia dintre ei nu isi iubeste clubul......trebuie sa le oferim liniste si incurajari si nu presiune in plus.Presiune va pune mass-media la momentul potrivit.Stati linistiti.Singuri impotriva tuturor!!!

crystyanbet
crystyanbet  •  25 Februarie 2011, 23:57

nu am nici o emotie,castigam la otelul,ii inmuiem de tot :)) forzza RAPID

Vezi toate comentariile (9)
Comentează