Comentarii (48)
remarque
remarque  •  02 Martie 2021, 09:51

cica permisul lui Coman nu e recunoscut in Romania. Un permis contrafacut nu e recunoscut nicaieri. Se incearca ducerea in derizoriu a unei duble infractiuni, cei care instrumenteaza cazul, trag de timp platiti fiind de cioban, presa o lasa mai moale, postacii aduc in discutie alte povesti s.a.m.d. Desigur, spre norocul tuturor, in cazul lui Coman, nu s-a intamplat o tragedie ca in cazul Paunescu, Huidu sau Iorgulescu jr. Tragedia se intampla insa zilnic pentru romani si consta in violarea justitiei, a sentimentului de dreptate din aceasta tara de catre potentatii zilei.

sasesase
sasesase  •  02 Martie 2021, 08:06

Romanul este mai talentat decat indo asiaticul! Man ramane rezerva lui Mihaila iar Coman inca face scoala de soferi! Eu am spus cu un an in urma ca Mihaila este peste toti de la FCSB!

kkkotto07
kkkotto07  •  02 Martie 2021, 07:11

Gsp, jos labele de pe Mihaila!

observator_federal
observator_federal  •  02 Martie 2021, 03:40

Domne dar cum se explică "conul de umbră" în care a fost aruncat Mihăilă, o perioadă bună de timp, chiar după transferul la Parma? La ultimul joc al României U21 (Mihăilă nu a jucat, se teata de pubalgie), nici nu s-a pomenit numele lui, iar în emisiunile TV (inclusiv cele ale lui Dan Udrea) a vorbi despre Mihăilă părea a fi "nefiresc".... Și consemnul ăsta era respectat de toată massmedia, obligată (parcă) să laude giuvaerurile Fcsb și, concomitent, să denigreze sau să minimalizeze reușitele fotbaliștilor care ar putea concura produsele de export ale lui Gigi. Acesta-i adevărul, dovadă că -idem în cazul lui Mitriță- în "arhivele" presei bucureștene greu se găsesc titluri, articole, fotografii (de videoclipuri, generice TV sau interviuri ce să mai zic) cu cei doi fotbaliști ai Universității Craiova.

albalbastru72
albalbastru72  •  02 Martie 2021, 13:11

Concluzia: cum sa poti compara pe Mihaila cu gherla de Coman,nici sportiv,nici uman nici material.Si ce e mai important,nici ca nivel de educatie,ca dupa fotbal asta primeaza.

doubleti
doubleti  •  02 Martie 2021, 11:01
Postat de ceauseusescu_tatal_nostru pe 02 Martie 2021, 09:55

Incredibil! Mihaila nu a demonstrat absolut nimic pana acum pe nicaieri! Stie doar sa o rupa la fuga, atat! Cred ca cea mai mare teapa din istoria Parmei, e super limitat, ce sa caute la echipa nationala?? Nu are nicio recuperare de balon in toata cariera, din 10 baloane promite iti pierde 9, e un jucator cu un ramdemt ingrozitor, pana si depasitul de D Aversa a realizat, sper ca nu e bun de nimic!

Stau si ma intreb... oare de ce ce-i mai pro.sti oameni de pe pamant sunt fcsb-istii? Greu de inteles, dar daca privesti in adancul sufletelor lor.... hau, nimic. Deci, tu mare specialist, spui ca Mihaila doar alearga? Bai baiatule, acest copil a avut cele mai frumoase executii din ultima perioada, dar voi urmasii feri.seului aveti ochelari de cal. Voi vedeti doar petardele voastre ca fiind mari jucatori. S-a vazut. Marele Man, golgheterul campionatului, fix zero barat in campionatul Italiei. Cele mai proaste prestatii din echipa. Mihaila a avut constant, daca nu prima, macar a doua nota din echipa sau din meci. Despre ce vorbim bai pap.agalilor?

doubleti
doubleti  •  02 Martie 2021, 16:03
Postat de doar..titi pe 02 Martie 2021, 15:21

bravo prazare ... multumesc ca mi-ai demonstrat vestita ''telighenta'' olteneasca , de tipul : ''doi olteni trecura oltul , dupa ei trecu radoi ''..si uit-asa penalty -ul scos la tine tine loc de asist!!greu cu statisticile ..cu cititul , ca de intocmit , cu siguranta nu te tine !!! ...iar dupa cum postezi .. ai o mare problema prin faptul ca ai doar doi neuroni !!unu ca sa nu *** si celalalt , ca sa postezi !!!HAHAHAHA!!

Ce pro.st esti :)))). N-ai inteles nimic din viata asta, cers.atorule. Du-te la stapan sa-ti dea diurna ca ti-ai facut treaba azi cu postarile tale. Tie si daca-ti explic de 100 de ori un lucru n-ai sa-l intelegi, pentru ca daca Dumnezeu nu ti-a dat minte ce sa-i faci. Ramai cu ai tai... sunteti cei mai buni, cei mai frumosi pac-pac.

doubleti
doubleti  •  02 Martie 2021, 10:52
Postat de florar pe 02 Martie 2021, 10:20

Cine a constatat ma ca acel permis era fals????

Toata lumea, in afara de voi.... ***obanului. Voi nu vedeti niciodata infractiunile facute de acest fa.riseu inc.ult. Pentru voi tot ce latra acest individ este litera de lege. Conducerea unui autovehicul fara sa detii permisul de conducere, este infractiune si automat dosar penal. Ar trebui ca ziaristii, la primul interviu a lui Coman sa-l intrebe ceva in ucrainiana, sa vedem cum sta cu limba. Bai pap.agalilor, nu mai girati infr.actiunile acestui individ.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ceauseusescu_tatal_nostru
ceauseusescu_tatal_nostru  •  02 Martie 2021, 09:55

Incredibil! Mihaila nu a demonstrat absolut nimic pana acum pe nicaieri! Stie doar sa o rupa la fuga, atat! Cred ca cea mai mare teapa din istoria Parmei, e super limitat, ce sa caute la echipa nationala?? Nu are nicio recuperare de balon in toata cariera, din 10 baloane promite iti pierde 9, e un jucator cu un ramdemt ingrozitor, pana si depasitul de D Aversa a realizat, sper ca nu e bun de nimic!

337461080097992
Marian Dumitrescu  •  02 Martie 2021, 07:47

Jucatori cumparati de FCSB de la Viitorul : Coman Tanase,Nedelcu, Benzar,Vina. Toti au plecat de la Viitorul cu niste cote foarte mari,iar acum sunt niste jucatori blazati,plictisiti,plafonati. Sunt jucatori maturi,nu mai sunt tineri,toti au peste 23 de ani.Cine-i resusciteaza ?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • •••
  • 5
Comentează