FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Come-back spectaculos în Ghencea: "Vrem să ne întoarcem, banii ne interesează mai puțin!"

În anul petrecut la Steaua, Sînmărtean a jucat extraordinar, fiind votat Fotbalistul anului 2014 în Ancheta Gazetei
În anul petrecut la Steaua, Sînmărtean a jucat extraordinar, fiind votat Fotbalistul anului 2014 în Ancheta Gazetei

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2015 00:00

Sînmărtean a declarat în premieră că e dispus să revină la Steaua alături de Szukala, fără să aibă pretenţii financiare exagerate.

Eliminarea din Liga Campionilor nu i-a descurajat pe steliști. Chiar dacă declarase, imediat după eșecul de la Belgrad, că nu va mai face achiziții, Gigi Becali vrea să mai aducă un fundaș, dar și un mijlocaș.

"Am auzit și eu că Szukala şi Sînmărtean sînt liberi, dar nu cred că se pot întoarce la noi pentru că ei au salarii foarte mari, iar eu nu am cum să le dau atîţia bani niciodată. Eu nu am nici o obligaţie să bag milioane de euro în Steaua, să risc viitorul familiei", spunea latifundiarul după ratarea calificării în play-off-ul UCL.

Totuşi, salvarea ar putea veni chiar de la cei doi jucători. Ambii au mari probleme la Al Ittihad, unde au fost puşi pe lista de transferuri la scurt timp după instalarea lui Boloni în locul lui Pițurcă.

Sînmărtean și Szukala s-au întors ieri în România, iar Lucian a vorbit pentru prima dată concret despre revenirea la Steaua. "Orice revenire este luată în calcul de mine şi cred că şi de Szukala. Mi-ar plăcea să revin la Steaua, eu sînt deschis la negocieri. Nu cred că salariul meu şi al lui Szukala ar fi o problemă! Dacă ne vom rezolva situaţia cu cei de la Al Ittihad, nu va mai fi nevoie să ne gîndim să luăm aşa mulţi bani. Nu o să avem pretenţii financiare mari de la Steaua!", a spus mijlocașul de 35 de ani.

Sfaturi de la Reghe

Surse credibile, apropiate jucătorilor, au dezvăluit pentru GSP că cei doi au luat deja legătura cu agentul lor, dar şi cu Laurenţiu Reghecampf, cel care i-a adus la Steaua: "L-au sunat să se sfătuiască".

În acest moment există mai multe oferte pentru ei şi din alte campionate, dar cei doi vor să îmbrace iar tricoul roș-albastru pentru a evolua constant și pentru a rămîne în atenția echipelor naționale ale României, respectiv Polonia, ca și calificate la turneul final CE 2016.

Săptămîna viitoare, cei doi laureaţi în ultima ediţie a Superlativelor Gazetei se vor întoarce în Arabia Saudită pentru rezolvarea situației cu Al Ittihad. "Șeicii nu îi mai vor sub nici o formă. Cel mai probabil, ambii îşi vor rezilia angajamentele şi vor primi sume de bani destul de importante. Clauzele din contractele lor sînt beton", spun sursele GSP.

Presiuni să revină și "Bombardierul"

Adus la Steaua de către Mihai Stoica la începutul lui 2014, Claudiu Keşeru este dorit şi el insistent înapoi la Steaua. În urmă cu 5 zile, Gigi Becali s-a întîlnit cu MM, ieşit din puşcărie în permisie, pentru a discuta despre întoarcerea atacantului de 28 de ani.

"Gigi, avem nevoie de un atacant talentat care ştie să facă diferenţa şi să marcheze atunci cînd are cea mai mică ocazie! Claudiu nu ne-a dezamăgit și ne-a salvat atunci cînd am avut nevoie. Trebuie să-l readucem la Steaua! Facem un sacrificiu financiar, dar merită!" a fost mesajul lui Stoica.

100.000 $e salariul lunar pe care Sînmărtean îl încasează la Al Ittihad. Același contract în are și Szukala

20.000 €era venitul lunar al lui Sînmărtean la Steaua. Szukala avea 15 mii de euro

3 goluriîn 12 meciuri a marcat Szukala pentru Al Ittihad. Sînmărtean a jucat în 11 partide, fără să izbutească să marcheze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
bianconerri
bianconerri  •  08 August 2015, 23:12

Come back? Bai, ala care-ai scris articolul, esti vorbitor de germana? A zis sanmartean ca sunt slabe sanse sa ajunga la fcsb, mai ales cu ailalti doi, dar ca, bla-bla, i-ar place..

tandd
tandd  •  08 August 2015, 17:25
Postat de khal_37 pe 08 August 2015, 10:30

Sanmartean castiga 25000 de euro la Steaua iar Szukala 20000. In decembrie 2014 clubul le-a o ferit o noua intelegere, lui Sanmartean 30000 de euro pe luna si 25 de mii lui Szukala cu un contract pe doi ani, pana in 2016. Verificati informatiile nu dezinformati lumea.

posibil,dar acum steaua (ca sa nu mai zic de alt club)nu-si permite sa plateasca salariile astea luand in calcul eliminarea din CL.Veniturile din uefa nu acopera salariile respective

mal.
mal.  •  08 August 2015, 12:27

Banii nu vă interesează... dar rușinea că nu ați făcut față la arabi, dar valoarea jos, jos, jos de tot... vă interesează? Foaie verde nu-știu-cum, vezi drumețule de drum!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează