FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN 0-2

Comentarii ironice ale lui Dinu după convocările lui Daum: "Zilele astea la Munchen se serbează Oktoberfest" :) + Panduru a criticat campioana

Guliver / Getty Images
Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 22:41

Cornel Dinu și Basarab Panduru au desființat-o pe Astra Giurgiu după jocul dezastruos din înfrângerea cu Gaz Metan, scor 0-2. Primul l-a taxat și pe Daum, care i-a inclus în lotul lărgit pe Alibec și Săpunaru. 

"Sunt aproape de ultimele locuri. N-au jucat nimic. Voi auzi textul ăla... că au jucat joi și că nu au bancă de rezerve.

Au făcut un meci exact de locul pe care îl au în clasament. N-au făcut nimic azi! Atitudinea unor jucători e deranjantă. Pentru mine,  surpriza mai mare ar fi ca Astra să nu intre în play-off. Se mai pot schimba multe, dar ăsta era un meci bun pentru a reintra în cărți", a zis Basarab Panduru la Dolce. 

"La Munchen în aceste zile se serbează Oktoberfest. Cred că s-a mers pe criteriul «care mănâncă mai mult și bea mai multă bere» atunci când au fost chemați la națională cei doi jucători de la Astra. Așa au fost aduși Săpunaru și Alibec. Nu înțeleg de ce îl mai ia pe Săpunaru, nici nu mai știu ce joacă. E un jucător mediu, nu iese cu nimic în evidență. Și mai dramatic decât jocul echipei e golaverajul. Astra are 7 goluri marcate și 16 primite. Mai multe decât ea au primit doar ASA și Timișoara"
Cornel Dinu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
983732924972315
Soos Vilmos  •  20 Septembrie 2016, 12:34

Din pacate mister a anticipat oktoberfest si s-a imbatat inainte de inceperea acestuia.

timm
timm  •  20 Septembrie 2016, 09:15

injust :)))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Septembrie 2016, 07:11

..)))) just.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează