Comentarii (19)
Moga Daniel  •  24 Februarie 2020, 18:58

De ce sa nu merite sa joace în play off o echipa în insolventa???... Nu are dreptul sa joace în cupe, nu joaca..... Merge în cupe echipa următoare care are acest drept, dar în play off merita sa joace orice echipa care a dobândit pe teren punctele care ii dau dreptul sa meargă în play off

creeperno999  •  23 Februarie 2020, 22:48

Speram sa joace mai bine gazu sau botosani in europene decat viitorul

Dumitrica Bogdan  •  23 Februarie 2020, 19:05

O analiza care dovedeste ce slab analist o face.

Muzzi Ciprian  •  23 Februarie 2020, 18:22

viitorul primeste ce merita! vinzi tu jucatori buni ca Houri si il aduci inapoi pe chitu cu picioarele lui scurte!? daca nici acum cand sepsi ti-a dat o mana nesperata, meriti sa joci cu alde voluntari in play-out! si asa, mai bine, mai putine rezultate asteptate in play-off!

ralffy_mr  •  23 Februarie 2020, 17:17

daca ar fi pe meritate, doar CFR, Craiova si Botosani(cu indulgenta) merita in Playoff. La Gaz Metan merita doar Edi, la Viitorul daca intra sau nu e pe meritul exclusiv al lor, ceilalti FCSB (e buna la showuri, dar e in club praf), Astra merita doar pt antrenor si 2 jucatori.. in rest "a fi sau a nu fi"

Dumitru Gabriel-Sorin  •  23 Februarie 2020, 15:31

Domnule Dan Udrea, din câte știm și a spus-o și Edward Iordănescu Gaz Metan a ieșit din insolență.Nu mai dezinformați.În rest ne-ar face o mare bucurie dacă regele ar merge în play-out.Suntem sătui de blaturile lui..

cornelconasu  •  23 Februarie 2020, 15:28

Viitorul are cel mai puțin constent joc chiar dacă toată presa a lăudat jocul lor, de fapt a fost o laudă mascată la adresa lui Hagi care suferă după osanale ! Are cel mai ”sterp” joc în condiții normale de desfășurare, cu arbitri imparțiali și cu agresivitate a adversarului ! De multe ori adversarii sunt timorați de intervențiile și atacurile interminabile ale lui Hagi inainte și după meciuri !!! De două ori s-au făcut de râs în competițiile europene, așa că azi sunt ...”pas” !

synystergates  •  23 Februarie 2020, 14:51

Evident echipa lui Hadgi. Cand fluierasii nu te mai imping cu buldozerele de la spate, se vede.

Alexandru Platon  •  23 Februarie 2020, 14:07

Pentru Dinamo un punct cu Gaz-ul este echivalent tot cu un punct dupa injumatatire ( prin rotunjire),...meci greu al Gaz-ului.

fabius_2014  •  23 Februarie 2020, 14:06

Viitorul este o echipa sprijinita de FRF, beneficiara unor arbitraje favorabile, care in acest campionat nu a aratat un fotbal de calitate. Relatia FCSB - Viitorul este una foarte buna, in care patronii, nas si fin, isi protejeaza interesele financiare comune si din acest motiv apar, uneori, rezultate pe care unii nu le inteleg. Cand Viitorul a castigat campionatul, a facut-o cu acordul si sprijinul FCSB. Circul facut ulterior de FCSB, cu contestatia la TAS, a fost o fumigena pentru naivi. Contestatia nu avea nici o sansa de reusita si tocmai de aia a fost facuta. Sa nu uitam ca in perioada aceea Becali a cumparat 3 jucatori de la Viitorul si a pompat cateva milioane de euro in buzunarul lui Hagi.

  • 1
  • 2
Comentează