Comentarii (197)
Benedic Gabriel Duck  •  01 August 2020, 19:30
Postat de flojo pe 01 August 2020, 16:23

E fotbalul pe care-l merităm din toate punctele de vedere! Țară de hoți, ipocriți, nesimțiți! E fotbalul condus de jiji interlopul, care nici așa, de vreo cinci ani, nu reușește să câștige nimic! Fariseul ăla adulat de presă, adică și de tine, Dan UDREA!

Da,băi trepanel e condus de jiji și dă ordin el să câștige cfr(furat),astra(furat) și viitorul(cadou de la prazu')...Nu-i așa!?!?!Dacă ar durea prostia tu ai fi sirenă pe mașina Poliției.....

Benedic Gabriel Duck  •  01 August 2020, 15:15

Las' că tot cu copiii ăștia le-a dat cu terenul în cap lui dinamo,iar dacă nu se "intarea"la pauză,probabil că se juca și acum și tot nu marca cfr-ul....Una peste alta să joace cele două cu titlul pe masă și care-i mai bună să-l și câștige...Eu am o altă speță și aș întreba, dacă prazul câștigă la masa verde cu 3-0 cu Astra,n-ar fi normal ca și FCSB să câștige tot așa!?!Și onor FRF nu ar trebui să anunțe așa ceva,ÎNAINTEA meciuluide luni seara!?!

Cristi Sorin  •  01 August 2020, 11:07
Postat de baddog26 pe 01 August 2020, 10:59

Sunt stelist/fecesebist(imi asum injuraturile), aseara a fost un blat ordinar,Vlad se uita la minge cum intra in poarta.Probabil cooperativa, i-a promis ciobanului titlu sezonul viitor.urat ce s-a intamplat aseara.Din pacate, chiar daca aseara FCSB si-a batut joc de competitie, nu ei au inventat aceasta cooperativa!!!

Eu cred ca mai degraba FCSB-ul a platit o polita Craiovei .Nu cred ca e un angajament ca FCSB-ul sa castige la anul titlul..

Claudiu Ceclan  •  01 August 2020, 11:07

Nu mai spune??????? chiar ?? si ce a facut Craiova in 2017 ce a fost :lupta cu ardoare...avem 500 de copii ...ati uitat domnule gazetar ...ce minte scurta au unii de la o varsta ...sa se autosesizeze frf si lpf pt ce ???? ca vor unii titlu la masa verde sau portocalie? jiji are 1000 de copii care au nevoie de o sansa de afirmare ...articol de rahat pe bat asa ocupati spatiu de pomana unui ziar candva serios.....nici presa nu mai e cea fost ...sau dus gazetarii de valoare

tutan_camon  •  01 August 2020, 11:28
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Du-te şi plimbă prazul.

remarque  •  01 August 2020, 11:18

Microbistul de rand ce sa inteleaga? Cand la nationala se aduc batrani nu e bine ca sunt batrani. Sa se renunte la ei. CFR e criticata ca joaca cu jucatori trecuti de 30 de ani. Acum ca FCSB da sansa tinerilor nu e bine iar. Dar in ce meciuri sa o faca? Si nu e dreptul oricarei echipe sa isi stabileasca strategia? Inclusiv in privinta modului de abordare a unui joc? Intotdeauna au existat simpatii si interese. Craiova a facut si face si ea parte din diverse party prix-uri. Sau isi inchipuie cineva ca doua meciuri consecutive castigate cu cate doua penalty-uri sunt simple coincidente? Coincidenta e primul semnal al aranjamentelor.

viorelpreda  •  01 August 2020, 14:30
Postat de tutan_camon pe 01 August 2020, 11:01

Domnule Udrea nu erai aşa vehement atunci când ciobanu a vrut să dea o primă pentru corectitudine, ai strigat in gura mare că e mită. La fel si in 2017 la craiova-viitorul. Ai tacut si te-ai bucurat că ciobanul arogant si-a luat-o peste bot printr-o magărie. Aşa că mai uşor cu moralitatea domnule gazetar.

Mai usor cu moralitatea si pentru Becali.Este al doilea blat grosolan dupa cel cu Viitorul din 2014.Cum va putea de acum incolo sa ceara unei echipe sa fie corecta cand el insusi e un gainar.

nenea007  •  01 August 2020, 12:18
Postat de rumunek pe 01 August 2020, 11:54

Știi care e problema cu tine, stimate Udrea? Nu înțelegi semnificația cuvintelor pe care le folosești. Ți-am mai scris asta, dar probabil ești prea important ca să citești niște comentarii ale unora care au avut curiozitatea să citească ce ai publicat. Tu vrei să spui că acei copii nu au vrut să obțină măcar un egal aseară? Atunci unde e non-combatul? Ai văzut cât a alergat Vână, mai mult decât într-un întreg campionat? Cum s-a apărat Cristea, dublând și în dreapta și în stânga și pe Miron? Acum să îi scuzi că nu au băgat pe teren echipa pe care o doreai TU sau că Vlad nu e portar, iar Miron fundaș. E ușor să arunci cuvinte pentru că îți dorești să critici conducerea clubului, susțin această idee, dar jucătorii nu pot fi acuzați de non-combat, mai ales că sunt niște copii, care ar putea citi. Spui că “Foarte probabil că acestor puşti nu le-a transmis nimeni de la FCSB că trebuie să se dea la o parte şi să piardă”, adică ai ceva dubii. Cât de nemernic să fii să acuzi de blat niște juniori de 16-17 ani, care se bucurau chiar și atunci când vedete precum Deac sau Camora îi călcau pe glezne sau le dădeau coate în gură? Sau care se ridicau și alergau mai departe când marele arbitru Kovacs nu fluiera faulturile asupra lor doar pentru că sunt juniori? Însă pentru a putea scrie asta trebuia să te uiți la meci. Dar ne-am obișnuit cu articolele dumitale grețoase, slinoase, revanșarde sau comandate și slugarnice, ca cele cu Lucescu. Apropo, e blocată Ucraina sau scrii de acolo?

Aveti tot respectul meu...

florar  •  01 August 2020, 11:21

Lasa Udrea ca-ti trece cu lamaie!!!!Cand Deac trebuia eliminat din minutul 10 cu copiii aia in fata,cand acelasi Deac a calcat pe picioare si cu Botosani si Burca a avut o intrare criminala unde presarii se soi vedea invers ca Burca a fost faultat....camd Craiova are norna de doua penaltyuri primite si dreptul de anu se dicta penalt impotriva lor si asta in patru meciuri...sa vina acum fata mare pe nime Udrea si sa ne spuna ca fotbalul romanesc este pe duca?Udrea -copile ,nu ti-a spus ma in fata Dinu cum se castiga campionatele?...cu sprifinul federatiei ca de aceea aceste atbitraje monstruase si mai ales cu sprijinul presei care acopera pe adevaratii monstrii...

Dumitru Ciobanu  •  01 August 2020, 11:18

Dan Udrea ce face politica și în sport ni zici nimic cine e Ministrul sportului si din ce partid face parte,el a dat ordin să nu se joace meciul dela Giurgiu conform publicație la care scrii.Toți se spală pe mâini si se ascund după cireș.Fără titlu in acest an și să facă cineva cu atribuții o anchetă serioasă.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 20
Comentează