FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Comisia de Disciplină a anunțat cîte etape de suspendare i-a dat lui Bawab pentru faultul criminal la Achim

Captură Dolcesport
Captură Dolcesport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2015 14:57

Thaer Bawab a reacționat nervos și a avut o intrare criminală cu talpa exact pe piciorul lui Vlad Achim, cînd Craiova era condusă în meciul cu Viitorul, 0-3, . Istvan Kovacs i-a arătat direct cartonașul roșu.

Comisia de Disciplină a LPF a decis astăzi ca atacantul oltenilor să fie suspendat pentru următoarele trei meciuri: "În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4 din RD, se sancționează jucătorul Bawab Thaer (CSU Craiova) cu suspendare pentru 3 jocuri și o penalitate de 5.000 lei".

"Le cer scuze tuturor. Nu știu ce mi-a trecut prin cap să fac așa ceva. Nu am scuză. A fost o intrare de roșu, însă nu am avut intensitate", a spus Thaer Bawab după meciul pierdut de Craiova cu 0-4.

Vezi AICI video cu faultul lui Bawab

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
forza.stiinta
forza.stiinta  •  12 Decembrie 2015, 15:39

daca-i rupea piciorul merita mai multe etape. Achim a jucat in continuare insa in meciul ala, nu a avut intensitate, e corecta suspendarea 3 etape

granjan
granjan  •  03 Decembrie 2015, 09:08

Nu cumva aceeasi Comisie l-a suspendat pe Șeroni o etapă după ce i-a rupt piciorul lui Bancu, asta după ce arbitrul abia îi dăduse al doilea galben?

ion.ionescu
ion.ionescu  •  03 Decembrie 2015, 01:53

Intenţia a fost clară şi a lovit unde a vrut, fără vreo eroare. Scena a impresionat dar nu a existat vreun pericol de accidentare. Bancu a fost rupt după o forfecare, tot cu Viitorul, Bawuab s-a ferit să lovească în os, să creeze o accidentare gravă. Concluzia : a dorit ceva şocant, fără pericol real, pentru un roşu cu cât mai multe etape de suspendare...O vacanţă cât mai lungă înainte de sărbători şi de îngheţul care stă să vină !!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează