FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Comisia de Disciplină a FRF va judeca evenimentele grave petrecute după Clinceni - Viitorul 2-3 » Ce riscă Academica

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2020 12:42

Comisia de Disciplină a FRF va judeca miercuri, 11 martie, evenimentele petrecute după partida dintre Academica Clinceni și Viitorul (2-3) din etapa precedentă, în urma dezvăluirilor făcute de Gazeta Sporturilor în ziarul de luni.

  • CONTEXT: La pauză și după finalul meciului Academica - Viitorul 2-3, edilul Clinceniului, Adrian Budeanu, alături de cei doi fii ai săi, Valentin și Florin, au pătruns pe gazon pentru a se răfui cu brigada de arbitri: „Plecați tranșați de aici!” (detalii, AICI)

Dosarul se află pe masa Comisiei, după raportul de joc întocmit de observatorul Adrian Ionescu. Daniel Cernat Marin (președinte), Mihai Mitroi (vicepreședinte) Marian Tudor (membru 4), Lucian Ghiță (membru 5), Liviu Popa (membru 6) și Elena Cochet (secretar) fac parte din Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal.

Brigada de arbitri condusă de Lucian Rusandu a avut de suportat amenințările și chiar agresiunile fizice ale primarului din Clinceni și ale celor doi băieți ai lui, duminică, 8 martie. Aceștia i-au reproșat centralului mai multe faze din timpul meciului.

Fazele controversate ale meciului:

  • Minutul 3: Merloi este faultat de Cristi Ganea, gazdele cer penalty, arbitrul nu a dat nimic. A fost fault în afara careului. DECIZIE GREȘITĂ A ARBITRULUI 
  • Minutul 58: Gabi Iancu marchează, dar golul este anulat pentru un fault în atacat. DECIZIE GREȘITĂ A ARBITRULUI 
  • Minutul 72: Casap a căzut în careu, prins de Kontoes și Florin Bejan, iar "centralul" a dictat penalty. DECIZIE GREȘITĂ A ARBITRULUI 
  • Minutul 90+3: Șut este tras în careu, arbitrul nu dictează lovitură de la 11 metri pentru Clinceni. DECIZIE CORECTĂ A ARBITRULUI

Comisia de Disciplină ar putea să dicteze chiar și suspendarea terenului Academicii pentru proastă organizare, întrucât angajații firmei de pază n-au intervenit să calmeze spiritele. 

20 de aniare Adrian Budeanu în funcția de primar al Clinceniului

VEZI ȘI:

BREAKING NEWS: Dan Alexa, noul antrenor al Rapidului!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  10 Martie 2020, 15:17

Frf e curajoasa cu cei mici, cand suporterii dinam0 aruncau cu obiecte in capul lui Coman, care executa un corner in meciul dinamo-fcsb, a tacut ca ***-n papusoi !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează