FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - VIITORUL 2-3

CLINCENI - VIITORUL 2-3 // VIDEO Scene reprobabile la Clinceni! Primarul și băieții lui au intrat pe teren ca să bruscheze arbitrii: „Plecați tranșați de aici!”

Articol de , - Publicat duminica, 08 martie 2020 17:40

La pauză și după finalul meciului Clinceni - Viitorul 2-3, edilul Clinceniului, Adrian Budeanu, alături de cei doi fii ai săi, Valentin și Florin, au pătruns pe gazon pentru a se răfui cu brigada de arbitri: „Plecați tranșați de aici!”.

Scene incredibile petrecute sâmbătă după-amiază, la meciul Academica Clinceni - Viitorul 2-3, disputat în etapa a doua a play-out-ului. Brigada de arbitri condusă de Lucian Rusandu a avut de suportat amenințările și chiar agresiunile fizice ale primarului din Clinceni și ale celor doi băieți ai lui. 

Fiul primarului, ecuson cu "Acces general"

Mai întâi, imediat după finalul primei reprize, primarul Adrian Budeanu și fiul său Valentin au pătruns pe gazon pentru a-i reproșa "centralului" maniera de arbitraj. Valentin Budeanu, care nu are nicio funcție în club, dar care purta la gât un ecuson de "Acces general", a fost cel mai agresiv. A început să-i înjure pe arbitri și să-i amenințe: "Plecați tranșați de aici dacă nu câștigăm acest meci!". 

CLINCENI - VIITORUL 2-3 // VIDEO Scene reprobabile la Clinceni! Primarul și băieții lui au intrat pe teren ca să bruscheze arbitrii: „Plecați tranșați de aici!”

Hagi l-a observat pe fiul primarului și a început să strige la el pentru a pleca la vestiare, însă Valentin Budeanu nici nu l-a luat în seamă și și-a continuat răfuiala cu arbitrii. Băiatul edilului i-a pus mâna în piept arbitrului Scena a fost văzută de observatorul de joc, Adrian Ionescu, care le-a transmis șefului dispozitivului de pază și responsabilului de ordine și siguranță al clubului gazdă să nu mai permită astfel de lucruri și la final. După terminarea meciului însă, scenele s-au repetat. 

De această dată, primarul Clinceniului a fost însoțit pe teren și de al doilea său fiu, Florin. Cei doi băieți ai edilului au fost extrem de agresivi, le-au pus telefoanele în față arbitrilor, pe care rulau imaginile contestate de gazde, timp în care au continuat să-i înjure pe oficialii partidei. 

CLINCENI - VIITORUL 2-3 // VIDEO Scene reprobabile la Clinceni! Primarul și băieții lui au intrat pe teren ca să bruscheze arbitrii: „Plecați tranșați de aici!”
Florin Budeanu

Mai mult, Valentin Budeanu i-a și pus mâna în piept asistentului Marius Marchidanu. 

Stewarzii firmei de pază nu i-au oprit pe copiii primarului

 În tot acest timp, angajații firmei de pază nici n-au îndrăznit să intervină în privința celor doi băieți ai primarului. A existat chiar şi o scenă amuzantă, unul dintre stewarzii firmei respective îl trage de urechi și îl mângâie părintește pe obraz pe Valentin Budeanu. 

CLINCENI - VIITORUL 2-3 // VIDEO Scene reprobabile la Clinceni! Primarul și băieții lui au intrat pe teren ca să bruscheze arbitrii: „Plecați tranșați de aici!”
Valentin Budeanu

Singurul care le-a cerut să iasă de pe teren și să înceteze cu amenințările și bruscarea arbitrilor a fost Sorin Paraschiv, președintele Academicii Clinceni. 

Toate evenimentele reprobabile, petrecute și la pauză, dar și la final, au fost notate în raportul făcut de observatorul de joc. 

Pe baza celor scrise de Adrian Ionesu, FRF va deschide o procedură disciplinară, iar Comisia de Disciplină va putea să dicteze chiar și suspendarea terenului Academicii pentru proastă organizare. 

Gazeta Sporturilor l-a sunat pe primarul Adrian Budeanu, pentru a-i solicita un punct de vedere, însă nu a răspuns apelurilor ziarului, după care și-a închis telefonul!

CLINCENI - VIITORUL 2-3 // VIDEO Scene reprobabile la Clinceni! Primarul și băieții lui au intrat pe teren ca să bruscheze arbitrii: „Plecați tranșați de aici!”
Adrian Budeanu

„Nu a agresat nimeni niciun arbitru! Nimeni nu a scris în raport că a fost agresat! Vă rog frumos să nu dezvoltați prea mult acest subiect și să analizați mai mult prestatia arbitrului, care a fost jenantă! 

Începeți cu faza din minutul 3, la Merloi, apoi cu henț în careu și penalty când îi cade mingea pe mână și terminând cu penalty la Șut, în ultimele minute! Arbitrul și-a bătut joc de meci, de jucători, de spectatori! E un arbitru îngâmfat și arogant” -  Sorin Paraschiv, director sportiv Clinceni

Ilie Poenaru, criză de nervi la finalul meciului 

„Intervine el (arbitrul Lucian Rusandu) și dă penalty. Dar la Boboc de ce nu dai? Dar la Mladen de ce nu dai nimic când îl lovește pe Buziuc? Dar la Șut când este tras de tricou de ce vezi și-ți schimbi direcția de alergare? Păi, ce facem, fraților? Cum să nu te simți furat? Ori atâta poate, ori asta este?" 

"Antrenăm ceva, pregătim ceva și intervin alții. Nu. Lăsați-i să mă bată și să pierd eu pe teren, pentru că suntem fraieri. Am lăudat arbitrajele lui Găman, cele ale lui Kovacs, Hațegan... Dar nu interveni tu. Nu te băga, vezi-ți de treaba ta! Eu am încercat să am un dialog cu el, dar te persiflează, nu vorbește cu tine" 

"La pauză, i-am spus să fie mai atent la Mladen, că tot timpul îl provoacă pe Buziuc și nu mai vreau să spun ce mi-a zis atunci. Muncim o săptămână ca să vină ei să distrugă meciul. Se vede cu ochiul liber. Cred că observați și voi ce se întâmplă. Sunt favorizate alte echipe care se luptă cu noi la retrogradare" - Ilie Poenaru

Fazele controversate ale meciului 

  • Minutul 3: Merloi este faultat de Cristi Ganea, gazdele cer penalty, arbitrul nu a dat nimic. A fost fault în afara careului. DECIZIE GREȘITĂ A ARBITRULUI 
  • Minutul 58: Gabi Iancu marchează, dar golul este anulat pentru un fault în atacat. DECIZIE GREȘITĂ A ARBITRULUI 
  • Minutul 72: Casap a căzut în careu, prins de Kontoes și Florin Bejan, iar "centralul" a dictat penalty. DECIZIE GREȘITĂ A ARBITRULUI 
  •  Minutul 90+3: Șut este tras în careu, arbitrul nu dictează lovitură de la 11 metri pentru Clinceni. DECIZIE CORECTĂ A ARBITRULUI

COPIII PRIMARULUI AU MAI FOST IMPLICAȚI ÎN SCANDALURI PE STADIOANE

A fost aproape să bată un arbitru 

În martie 2012, un episod violent s-a petrecut pe terenul de la baza de antrenament Roşu, din comuna Chiajna, la finele partidei din al treilea eşalon, Concordia Chiajna II - Inter Clinceni, scor 3-1. 

CLINCENI - VIITORUL 2-3 // VIDEO Scene reprobabile la Clinceni! Primarul și băieții lui au intrat pe teren ca să bruscheze arbitrii: „Plecați tranșați de aici!”

"Centralul" piteştean Robert Avram a fost scăpat cu greu de agenţii de la pază de la stadionul Roşu de furia lui Valentin Budeanu, căpitanul Clinceniului. Acesta a sărit la bătaie imediat ce a văzut cartonaşul roşu, primit după fluierul de final pentru injurii, şi a fost cu greu oprit să-l lovească pe "centralul" Avram. 

I-a dat un pumn unei femei arbitru! 

În septembrie 2013, Florin Budeanu s-a repezit la "central" în minutul 11 al partidei Chiajna II - Inter Clinceni 1-0, după ce a fost eliminat pentru proteste. Fiul primarului din Clinceni a reacționat violent și a lovit cu pumnul arbitrul partidei, pe Ionela Puşcaşu! 

Observatorul meciului de atunci a fost Aron Rodel, care a povestit la vremea respectivă: "«Centralul» a acordat penalty pentru Chiajna în minutul 8, Budeanu a protestat şi a primit «galben». A continuat să vocifereze, încasând al doilea cartonaş trei minute mai tîrziu. S-a repezit la Ionela Puşcaşu şi a lovit-o în figură!"

Semne obscene către spectatori

CLINCENI - VIITORUL 2-3 // VIDEO Scene reprobabile la Clinceni! Primarul și băieții lui au intrat pe teren ca să bruscheze arbitrii: „Plecați tranșați de aici!”

În aprilie 2016, Valentin Budeanu a ieșit din nou în evidență. La meciul Dunărea Călărași - Academica Clinceni. La scorul de 0-0, la un aut în zona în care se afla Budeanu la încălzire, acesta a reținut balonul și nu a vrut să-l mai returneze. Imediat, spectatorii aflaţi la tribuna I a stadionului din Călăraşi au reacţionat, astfel că între suporterii gazdelor şi jucătorul celor de la Academica s-a pornit un dialog plin de obscenităţi. 

"Totul timpul i-a provocat pe cei de pe margine. I-a înjurat şi le-a făcut semne obscene în permanență", a susținut după meci un fotograf din Călărași, Alexandru Botezatu

20 de aniare Adrian Budeanu în funcția de primar al Clinceniului

Și Poenaru l-a agresat pe "central" 

Nu doar primarul și băieții lui au fost agresivi la adresa arbitrilor. Antrenorul Academicii, Ilie Poenaru, a mers și el cu telefonul, după meci, pentru a-i arăta "centralului" ce a greșit. 

Extrem de iritat, Poenaru l-a împins pe arbitru, după care a fost luat de acolo de angajații firmei de pază. Lucian Rusandu a notat în raport ce s-a întâmplat, iar Poenaru riscă și el să fie suspendat cel puțin 3-4 etape

Vezi și: 

Ilie Poenaru, discurs fără precedent: „Ce facem, fraților? Cum să nu te simți furat? Jucăm 11 contra 14!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
ccristian0
ccristian0  •  09 Martie 2020, 11:42

Baietasii astia de la Clinceni, tata si fiii, s-au comportat exact ca niste tarani la care le-a "plimbat" altul nevasta si acum au iesit cu neamurile sa il casapeasca pe netrebnic. Ei au, in continuare, acelasi comportament care exista in campionatele judetene, avand prea putin timp de cand au ridicat nasucul din tarana si se manifesta dupa cum au fost educati! Adevarul este ca cei doi fii chiar se cred pe tarlaua lu'tasu, pentru ca primarul asta este genul de individ ce se crede boierul locului, iar ceilalti trebuie sa il slujeasca cu capetele plecate! Chiar daca ar avea dreptate (dar nu au) acesti tipi cu comportament de *** ar trebui interzisi pe stadioane, pentru aceste fapte, mai ales ca sunt recidivisti in asemenea acte de huliganism.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10210601915503182
Codin Gheorghe  •  09 Martie 2020, 08:33

Acest articol aparut in cadrul rubricii '*** pe Hagi'' analizeaza cu sarg actiunea necivilizata a celor de la Clinceni, retuseaza fotografiile pentru a se observa mai bine degetele mijlocii ridicate ostentativ dar, de la data meciului si pana acum nici o analiza despre masacrul arbitrilor asupra Clinceniului , nimic despre efortul prestat de cavaleri pentru a nu-l supara pe rege.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  08 Martie 2020, 23:38

Echipele sau sportul sustinut din bani publici poate nu ar fi o idee rea, atat timp cat sunt niste legi clare in acest sens! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează